Zdravo dragi moji!

Prethodnu newsletter kafu sa vama sam pila mašuću vam sa severozapada Srbije (sećate se, podnožje Cera, zelenilo, miris sveće trave). E, a danas me možete locirati na samom istoku naše lepe zemlje dok gledam u obronke Karpata susedne Rumunije.

I pogađate, miriše reka i to ne bilo koja, već Dunav koja je u ovom svom toku kroz 10 zemalja najšira, vrlo brza, jednom rečju - moćna.

Ako mi ne verujete, skoknite prvom prilikom do Budimpešte, pa ćete se uveriti. Tamo jedva da ga možete prepoznati, jer izgleda mirno, maleno, i za mene koja sam učila da plivam baš na ovom "moćnom" toku Dunava, gotovo neprepoznatljivo.

Kad smo kod moći, trenutno je za mene moćan osećaj da vidim da se moji klijenti koji su se pritajili u ovoj čudnoj godini sada ohrabruju da naprave neke korake koje su proletos "zamrzli".

Da će oživeti njihovi planovi kojih su se prepali i od njih na nekoliko meseci odstupili.

Sa zadovoljstvom ću u prvim danima septembra učestvovati u još jednoj "misteriji" zvanoj kripto valute (naravno u formi web tekstova), u kreiranju sadržaja za dva web shop-a i jednog sajta usluga za nemačko tržište.

Dok navijam da nam svima ovaj septembar donese rasterećenje, nove zanimljive poslove i saradnje iz kojih svi zajedno rastemo, predlažem vam da bacite pogled na moje nove objave u proteklih sedam dana. 

~~~~~~~~~~~~~

Prva objava (epizoda) se bavi temom saradnje sa "starim" kontaktima, a o čemu sam sa vama na tu temu kafenisala saznajte OVDE

Druga epizoda je na temu korisnih alata koje možete da korstite u radu sa klijentima, a reč je o Time Tracker-ima.

I treća epizoda je za vas koji planirate ili se već bavite konsaltingom i/ili podučavanjem, a tiče se izazova sa klijentima koji traže pomoć, a ne žele da naprave iskorak ka nečemu boljem/novom/drugačijem. Šta sam o tome pričala, saznajte OVDE.

Do novog kafenisanja... Uživajte! 💜


Marija Trifunović - Dobra vila vašeg biznisa

Content Writing Virtual Assistant

info@marija.be

www.marija.be
Ovaj email je poslat na  | Odjavi se sa liste | Prosledi email prijatelju
Powered by MailerLite