Klubmail fra Danmarks Skiforbund

SKI365

Trysil aftalen

Kære skiklub

Som tidligere nævnt, så har Alpin Kraftcenter Danmark (AKD) indgået en fantastisk samarbejdsaftale med SkiStar i Trysil og Rennskolen i Trysil omkring en fælles satsning på at opbygge en stærk dansk base for sportslige ski aktiviteter på Trysil. Aftalen forventes at give gode betingelser for alle danske skiklubber, der ønsker at styrke sine aktiviteter på sne.

Aftalen er lavet af AKD og retter sig mod alpin skisport og skiløbere, der dyrker alpin konkurrencesport. Men den har det klare mål, at danske skiklubber generelt vil søge mod Trysil, når det gælder sportslige aktiviteter indenfor alle glideredskaber.

Lige nu indebærer aftalen konkret:

1) Betydelige rabatter på SkiPass til danske skiklubber, der vælger at arrangere trænings-/klubture til Trysil:

  • Liftkort på uge/dags basis: 40% rabat i lavsæsonen, 25% rabat i mellemsæsonen og 15% rabat i højsæsonen
  • Almindelige ski ”turist” ture får specielt tilpassede tilbud. Man skal blot skrive op til Trysil for at få tilbuddet på kontaktmailen (samme som ved boenheder).

2) Træningsbase for det alpine U16- og Junior/FIS-landshold i Trysil.

3) Afholdelse af de tre store nationale alpinkonkurrencer (NKM uge 49, SKM uge 3 og DM-uge 13) i Trysil.

4) Pæne rabatter på boenheder.

Ved booking af ophold og bestilling af SkiPass kontaktes: group@skistar.com
Telefonnummer: +47 3205 5600

I kan læse mere her.

Nyt fra Sporten

Oktober-nyhedsbrev DM Langrend

Velkommen til sæsonens første Nyhedsbrev

Der er nu lidt over 3 måner til DM langrend 2019 gennemføres. Som de mange tidligere år med udgangspunkt fra Kvitåvatn Fjeldstue med udsigt over den majestætiske Gaustatoppen.

Deltagere
I skrivende stund er der på 53 tilmeldte, 8 børn, 12 ungdom og 33 voksne, fordelt på deltagere fra hele landet, samt 3 fra Grønland, men der er plads til mange flere, og vi glæder os til at se dig og medbring gerne en ven eller 2.

Tilmeldingen er åben frem til d. 25. januar, 2 dage før starten går på årets første konkurrence, men for at opnå den store rabat skal tilmeldingen være sket inden d. 13. januar.

Læs hele nyhedsbrevet her 

Vi glæder os til at se jer!

Stævneledelsen for DM Langrend 2019

Anne Boye-Møller, Gert Olsen, Johan MacLassen

Resultater fra DM 2018 lang distance - Kongevejsløbet

Endnu et særdeles velafviklet rulleski DM (lang) blev gennemført søndag den 30. september i Holte – tak til alle frivillige, deltagerne – og ikke mindst Holte Ski 

Det var ikke overraskende, at vejret igen var med Holte Ski og alle deltagerne.

Til start stillede ikke mindre end 176 løbere – og glædeligt fordelt i alle aldre og med deltagere fra Rold Skov, Århus, Odense, Københavner klubberne og ikke mindst svenske løbere fra Skåne, så det var en rigtig festdag.

Se resultaterne her

Træningssamling i Sölden

Der har været fuld gang i træningen i Sölden, hvor mere end 40 unge alpinister var samlet fra FIS niveau til klubløbere.

Sneen var virkelig fin i Sölden og træningsforholdene var rigtigt gode i en periode, hvor næsten alle andre gletschere i Europa har store problemer.

Hen over forsæsonen har mange løbere vist stor fremgang, og der blev trænet intensivt med både Super G, storslalom, slalom og der var også fokus på friløbstræning for alle aldre.

Det var rigtigt inspirerende, at løberne trænede i baner umiddelbart ved siden af Ted Liggety, Michaela Shiffrin og World Cup løbere fra USA og Tyskland.
Eftermiddagen blev brugt på barmark og aftenen med videoanalyse.

Team billedet er af de udvalgte alpine hold til Junior FIS, U-16 og U-14 sammen med trænerne Jernej Koblar, Klemen og Nicolai Ø. Madsen

Sociale medier

Like os på Facebook og følg os på Instagram

Facebook Instagram

Kalender

Se aktivitetskalenderen på Danmarks Skiforbunds hjemmeside

Klubmailen

Har du indlæg til Klubmailen bedes du sende det til klub@skiforbund.dk

Danmarks Skiforbund

Idrættens Hus
Brøndby Stadion 20 
DK-2605 Brøndby

info@skiforbund.dk

Facebook Youtube Instagram
MailerLite