Bekijk in browser
Nieuwsbrief Januari 2020

Beste ,

Hierbij sturen we je onze eerste nieuwsbrief van 2020. Deze sturen wij 4 tot 6 keer per jaar en hierin lees je ons laatste nieuws, ontwikkelingen in de markt en andere zaken die ons bezighouden. In deze eerste editie bespreken we o.a. twee nieuwe features: mobiele porteringen in KeenConnect en de Vast Mobiel (VaMo) toggle in mijnnummerweergave.nl. Daarnaast stellen we twee nieuwe collega's voor en staan we stil bij de feestelijke opening van ons nieuwe pand. Veel leesplezier gewenst!

Even voorstellen

Onze nieuwe collega's Rob Dierckx en Samir El Yaqine. Vanaf deze maand versterken zij ons salesteam als Partner Manager. Met de komst van deze twee nieuwe collega’s kunnen wij onze partners nu en in de toekomst nóg beter ondersteunen. Binnenkort zullen de collega’s wat meer over zichzelf vertellen op de website. Heren, van harte welkom bij de club!

Officieel distributeur van 3CX

Feestelijke opening van ons nieuwe pand

Donderdag 16 januari hebben wij op feestelijke wijze ons nieuwe pand officieel geopend. Na een openingswoord van onze Commercieel Manager Maurice opende Directeur Steven het pand letterlijk met een knal.

Brabantse gezelligheid met goed eten en drinken. Er werd gelachen, er waren serieuze gesprekken en nieuwe connecties zijn ontstaan. Op de achtergrond zorgde de dj voor wat extra sfeer. De gasten die wij spraken waren het erover eens dat het een geslaagde dag was, zeker voor herhaling vatbaar. Dat kunnen wij enkel beamen.

Dit soort mooie momenten moet je koesteren vinden wij, daarom hebben we een sfeerimpressie gemaakt. Hierbij willen we nogmaals onze partners, leveranciers en andere genodigden danken voor hun aanwezigheid en felicitaties!

Bedrijfsfilm KeenSystems

Naast de opening van ons pand hadden we op de avond zelf nog een primeur, namelijk onze bedrijfsfilm. De film is gemaakt door Movus Films en ons motto "we doen het goed of we doen het niet" was de leidraad voor de film. Wij zijn erg blij met het eindresultaat.

KeenSystems

Molenrand 1, Gemert
Nederland

T. 0800 5050

linkedin youtube

Je ontvangt deze nieuwsbrief omdat je een partner bent van KeenSystems of omdat je je hebt aangemeld op onze nieuwsbrief.

Afmelden