Moeilijk te lezen? Bekijke deze mail in de browser
Communicatie is de sleutel

Bij klussen in flatgebouwen zijn er veel bewoners, en die moeten allemaal meewerken, anders kunnen we niet aan de slag. Dat kost zo’n half uur per bewoner. Hierbij drie aanbevelingen om (riool) renovaties vlot te laten verlopen:

  1. Zorg dat je weet met wie je te maken hebt door even na te gaan wat de samenstelling van de bevolking van een gebouw is. Jong of oud, hoogopgeleid of nieuwkomer, als je goed voorbereid bent verloopt alles soepel.  
  2. Communiceer op alle mogelijk manieren met de mensen om te zorgen dat het duidelijk is wat je komt doen en waarom. Dus stuur een brief, bel ze op, ga langs en gebruik de app.
  3. Driedubbele controle om zeker te weten dat je bevestigingen van alle bewoners binnen hebt, vóórdat je aan de slag kunt.

We zijn nu bezig met een leuke klus waar we op een aantal plekken onder andere de hemel water afvoer moeten vervangen. 

Goede oefening voor volgend jaar, want dan hebben we zo’n zelfde klus, maar dan veel groter, voor een aantal flatgebouwen. 

Nu eerst in de Jordaan, en bij zulke locaties komt altijd veel voorbereiding te pas. Tenslotte als je niet van te voren de vergunning voor de hoogwerker regelt, kun je er je kont niet keren. Het leuke van dit werk is dat het echt zichtwerk is, dus als een buis scheef hangt, dan valt dat enorm op. 

Natuurlijk, in de Jordaan staat geen gebouw recht... Dus een gave uitdaging!

MOVE!

Zoals je van mij weet ben ik veel bezig met teamwork en werkplezier. Movember is een leuke en ook positieve manier om ons steentje bij te dragen. Naast dat het natuurlijk enorm lachen is om met z’n allen een snor te dragen, zorgt het voor een ‘wij-gevoel’ en krijgen we leuke reacties van klanten. Wij steunen de Movembermaand.

PS op tafel ligt een 'kous'. Daarmee relinen we sinds kort ook ventilatiekanalen, zoals shuntkanalen om ze luchtdicht te maken voor bijvoorbeeld de verduurzaming van flatgebouwen. Kijk ook even op http://rvdwalrelining.nl/ voor meer informatie.

Bedankt voor uw aandacht en tot de volgende keer!

Vriendelijke groet,
Ruud de Bie
r.de.bie@rvdwalriooltechniek.nl
0251-248518
R. van der Wal Riooltechniek

Gooiland 10a

1948 RC Beverwijk

info@rvdwalriooltechniek.nl

www.rvdwalriooltechniek.nl

Je ontvangt deze e-mail omdat je klant bij ons bent of een offerte hebt opgevraagd.

Afmelden