bekijk_in_browser

Beste decaan,

Op donderdag 5 maart organiseerde mboRijnland Proefstuderen. Samen met andere leerlingen die nog een studiekeuze moeten maken, volgden zij een proefles. Sommige leerlingen hebben zich direct na de proefles aangemeld voor een opleiding. Leerlingen die nog twijfelen zijn op woensdag 18 maart van 17.00 tot 21.00 uur van harte welkom op de Keuzebegeleidingsdag.

Let op, de Keuzebegeleidingdsdag vindt plaats op drie locaties: Gouda, Leiden (locatie Bètaplein) en Zoetermeer (locatie Van Doornenplantsoen).

Persoonlijk gesprek

Tijdens de Keuzebegeleidingsdag kunnen uw leerlingen in gesprek gaan met een studiekeuzeadviseur. Hij of zij helpt uw leerling te ontdekken welke opleiding past bij zijn of haar interesses. In sommige gevallen wordt hierbij ook een digitale studiekeuzetest aangeboden. Om de laatste twijfel weg te nemen, kunnen uw leerlingen ook in gesprek gaan met onze voorlichters. Zij kunnen hen alles vragen over de opleidingen. Zo kunnen uw leerlingen opleidingen goed met elkaar vergelijken en een weloverwogen keuze maken.

Uw leerlingen kunnen zich registreren op onze website via mborijnland.nl/keuzebegeleidingsdag 

Infomoment op maandag 23 maart

Vlak voor de aanmelddeadline van 1 april bieden wij uw leerlingen (nogmaals) de mogelijkheid om de locatie van hun keuze te bezoeken. Dit kan tijdens het Infomoment op maandag 23 maart van 16.00 tot 18.00 uur. Leerlingen kunnen de sfeer proeven en hun laatste vragen stellen aan voorlichters van de opleidingen.

Uw leerlingen kunnen zich registreren op mborijnland.nl/infomoment

Podiumplekken voor mboRijnland

Maar liefst 8 mboRijnland studenten hebben afgelopen week mee gedaan aan de vijfde editie van het NK voor beroepen in het mbo: ‘Skills The Finals’. De finale vond plaats in het WTC Expo in Leeuwarden. In totaal deed mboRijnland mee aan zeven verschillende wedstrijden.

Lees het hele artikel ...

Bruggen bouwen tussen mbo en hbo

Voor het derde jaar op rij konden mbo-studenten bij de faculteit Educatie van de Hogeschool Leiden het excellentietraject doorstroom mbo-hbo volgen. Ter afsluiting ontvingen 21 studenten van mboRijnland tijdens een feestelijke bijeenkomst hun certificaat.

Lees het hele artikel ...

mboRijnland

Betaplein 18, Leiden
Nederland


Afmelden