Prikaži u pretraživaču

Sigurna sam da ste se prepali od naziva ovog strašnog email-a. Baš mi je to i bio cilj, jer je sutra jedan od popularnijih praznika u Americi, koji "napada" i ostale delove sveta.

Dvorišta kuća liče na groblja, kosturi su svuda umesto cveća i već je nekoliko žurki održano (i obišlo instagram :)) širom Amerike, u strašnim kostimima. 

Deca se naravno posebno raduju jer idu u lov na slatkiše. U prodavnicama sam srela čak i prazne rafove gde se nalaze određeni slatkiši, odnosno kese pune različitih slatkiša. 

Ove godine smo i mi spremni, imamo dekoraciju u stanu (iako nije strašna), i kostime ALI je vreme u ovom našem gradu skroz poludelo pa ćemo izgleda morati da se maskiramo u skijaše. Iako su nam kostimi Super Girl i Wonder Woman :))

Ko nije bio u Hjustonu, ne može to ni da zamisli, ali evo iz sata u sat pada temperatura i sutra će biti prilično hladno. Dok smo protekle tri godine na ovaj dan bili u kratkom. Ali dobro, već sam našla alternative za Trick or Treat- ili ćemo otići u mall, u srednju školu ili u starački dom. Ne bih se naravno nikad toga setila, ali čitam šta rade druge mame :)

Znate šta ima novo?

Gotov je sajt :) Šminkanje i doterivanje je završeno i sada je ceo sadržaj lakše čitljiv i pregledniji. Mnogo se radujem i rado primam komentare, naročito one lepe. Kao i njegova dizajnerka Maja

Kada smo kod komentara, sada nakon svakog teksta imate priliku da isti i ostavite, kao i da svaki tekst prosledite jednostavnim klikom :)

Ukoliko koristite Instagram a ne pratite me tamo, na sajtu i to možete lako da promenite.

Nešto sasvim novo na sajtu je Hrana sa Balkana :) Poželela sam da na jednom mestu imate dostupne sve restorane sa domaćom hranom, kada se uželite da se lako snađete. 

To je nešto što sam i sama želela da znam, pa sam listu popunila prema dosadašnjim informacijama, ali naravno da ima mesta za još- ako znate nešto što ne znam, podelite :) Dva puta sam bila u Majamiju i nisam znala da sam oba puta prošla pored Rakija Launge, a stvarno bi mi tada dobro palo sve, pa i rakija. Treća sreća :)

Ta molba za deljenje ne važi samo za restorane i prodavnce, nego za sve korisne informacije. Sharing is caring :) 

Ukoliko se niste prijavili na Zelenu lutriju, ostalo je još 5 cela dana, tako da uradite to sada. Aplicira se putem ovog sajta. Iskustva na tu temu možete pročitati u tesktovima Jelenina Zelena lutrija i Zelena avantura tročlane porodice.

Inače, ovaj email vam stiže direktno iz kutije- jer smo u fazi selidbe. Tako da ne zamerite na neredu, srediće se sledeće nedelje. 

Budite mi dobro i čujemo se uskoro! 

Srdačan pozdrav,

Vaša Nevena

Blog Američki San

Blog Američki San ima za cilj da informacijama pomogne ljudima da lakše prebrode emigraciju i adaptaciju na Ameriku, kroz upoznavanje sa američkim sistemom.

facebook instagram email

Ovaj email dobio si jer si se prijavio na blogu Američki san.

Nisi bio ti? Odjavi se ovde.
MailerLite