Prikaži u pretraživaču

Kada je u pitanju moj rođendan, ja sam izuzetno detinjasta. Volim svoj rođendan i obožavam pažnju koju primam taj dan. 

To je jedini dan u godini kada nisam alergična na izlive ljubavi, pažnje i izlizane izjave i želje. Čak i komplimente mogu da podnesem. 

A Amerika je zemlja u kojoj je svaki praznik pa i rođendan toliko iskomercijalizovan, da se moja radost oko rođendana uklapa u okruženje.

Da mogu, napravila bi party sa svim ljudima koje poznajem i koji bi došli da se provesele. Ali, ova godina je van svih tokova. Kod nas je tako još uvek, kontakti su svedeni na minimum- koliko god to nekima čudno zvučalo.

Ali, ako sam nešto naučila u svom životu, to je da je bitno ono kako se ja i moji najbliži osećamo i šta je u skladu sa nama. 

Ili kako Ameri vole da kažu, tuđe mišljenje i delanje ne plaća moje račune :)

U je kako je to meni bilo čudno kada sam čula, mislim jasno i glasno i to nekoliko puta. Ali to je oduvek i bio moj pogled na život, čak i kada su mi roditelji plaćali račune, nisam mnogo brinula o njihovim željama za moj život.

Nije neka tajna, znaju oni to jako dobro ;)

Dobro, jesam malo više okrenuta sebi ove srede, sigurno ste zapazili. Ali- vraćamo se vama!

Kao prvo, želim da čestitam svima koji su ovih dana na sajtu za proveru rezultata Zelene lutrije pročitali Congatulations, You Have Been Randomly Selected!!!

Želim da vam kažem da ste osvojili kartu za novu životnu avanturu i tom prilikom sam za vas kreirala posebnu Zajednicu u koju možete da se pridružite putem ovog linka.

Kao što sam već rekla, još samo dva dana nas dele do mog rođendana, ali i vaše prilike da budete osvajač-ica :) Možete da osvojite jednu od dve nagrade za nekoga koga volite u Srbiji. Sve što je potrebno je da u komentaru na ovom Instagram postu napišete zašto želite da baš vi osvojite poklon. 

P.S: Konkurencija je mala, pa imate veće šanse da osvojite :) čak i ja učestvujem! Koja prevara, jel tako? :)

Izvlačenje će da bude uživo na Instagramu, putem sajta koji sam bira pobednika. Biće to velika stvar jer pojma nemam kako to funkcioniše ali ako je drugima pošlo za rukom, verujem da će i meni :) Sve u svemu, svi vi znate da se ja uglavnom pojavljujem pisanjem pa je ovo tako značajan događaj jer ko zna, možda mi se dopadne da snimam. 

Ali budite bez brige, pisanje je ipak moja prva ljubav, i svesna sam koliko mnogima koji čitate- koristi. Tako mi makar kažete. Dakle, ako ste vi lagali mene- i ja lažem vas :)

Kako sam ove nedelje u receptima za silne neke fine stvari, sledeće nedelje vam stižem sa dodatnim materijalima, korisnim pričama i iskustvima. Inače, mi u Subotici kažemo fino za ono što se u Beogradu kaže lepo a pravo značenje je- ukusno :) 

A iskoristiću priliku da zaželim želju- Javite mi o čemu želite da znate više, šta vas sve zanima i koje teme vam najviše koriste. 

Iskreno se nadam da ste dobro, gde god da ste i šaljem vam svima po virtuelno parče moje omiljene torte, nadam se da će da vam se svidi! 

Uzdravlje!

Nevena

Podrži moj rad
Blog Američki San

United States

facebook instagram email

Ovaj email dobio si jer si se prijavio na blogu Američki san.

Nisi bio ti? Odjavi se ovde.
MailerLite