Maart 2019 view_in_browser
Ik ben niet boos op je!

Wat een turbulente en onstuimige tijd is het waarin we leven. Er is al zoveel over geschreven in de media. Iedereen, niemand uitgezonderd, weet er van en heeft er mee te maken, wereldwijd. Ik bedoel, op de één of andere manier worden we er allemaal mee geconfronteerd. Ziekte, rouw, vreselijke ingrijpende beperkingen, eenzaamheid. Pijn en gebrokenheid ten top, dat akelige Corona-virus.

En waar is God?
Strategisch winkelen

Strategisch winkelen, goed bedenken wat je nodig hebt, zodat je niet snel terug hoeft.

Strategisch winkelen, efficiënt de winkel door zodat je snel weer buiten staat.

Strategisch winkelen, steeds 1.5 m afstand houden en ‘obstakels’ vermijden.

Lees verder
Jouw pijn, Zijn pijn!

Er gebeuren vaak, heel vaak dingen die we niet begrijpen. Misschien ben je vroeger wel gepest omdat je anders was. Misschien zijn mensen wel verkeerd met je omgegaan. Afwijzing, teleurstelling of traumatische gevolgen omdat het nest, waar je eigenlijk in alle veiligheid in dacht op te groeien en gevormd zou worden, uit elkaar viel.

Lees verder
Vrijwilligerswerk onder dak- & thuislozen!
Amsterdam

Sinds januari 2020 ben ik, Jan, een dag per week actief bij De Tweede Mijl in Amsterdam. DTM is een inloophuis voor dak- & thuislozen. Vorig jaar is het verlangen in mijn hart geboren om Vaders liefde te laten zien aan mensen die zoveel zijn verloren zijn. Mensen in enorme eenzaamheid.

Dienen, bedienen, helpen, luisteren en meelijden. Kortom er 'ZIJN' zonder met allemaal pasklare antwoorden of oplossingen te komen. Net als Jezus, te mogen zijn onder de meest gewone mensen.

'Hij heeft machtige dingen gedaan. Trotse mensen heeft Hij vernederd. Machtige mensen heeft Hij hun macht afgenomen. Maar gewone mensen heeft Hij geëerd. Hongerige mensen heeft Hij veel gegeven. Maar rijke mensen heeft Hij met lege handen weggestuurd. (Luk. 1:51-53 - BB)

Lees verder
Beluister de preek van Arie
Vind je deze nieuwsbrief fijn? Deel hem dan!
Liefs,
Jan
jan@vaderhart.nl
06-41107656
Stichting Vaderhart.nl

Ds. de Bouterlaan 14G, Nunspeet
Netherlands

Tel.: (06) 41107656
Mail: info@vaderhart.nl

Je ontvangt deze e-mail omdat je

  • deel hebt genomen aan één van onze activiteiten;
  • je hebt aangemeld op onze website;
  • iets bij ons hebt besteld, via de webshop.

Vaderhart.nl gaat volgens de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) zorgvuldig en vertrouwelijk om met jouw persoonsgegevens. Voor ons Privacybeleid, ga naar onze website: www.vaderhart.nl/ons-privacybe...

Afmelden
MailerLite