Update Leefbewust 17 aug 2018

 

Beste lezer

Normaal is de zomer echt komkommertijd qua nieuws maar het is deze zomer erg spannend qua bewustzijn van misstanden die versneld aan het licht komen. Ik waarschuw al sinds 2005 voor gifboer Monsanto die anno 2018 nog altijd onze velden mag vergiftigen met de Roundup cocktail. Boeren willen op een gemakkelijke manier van onkruid af en spuiten letterlijk de boel dood, oranje boven kreeg een nieuwe betekenis.

Wat mensen alleen niet beseffen dat dit goedje ook in ons bodemwater terecht komt en uiteindelijk toch weer opduikt in onze voeding. Een tuinman kreeg vorige week deze chemische Goliath op de knieën, vele rechtzaken zullen nu volgen. Maar het probleem is niet alleen glyfosaat, de cocktail die Monsanto gebruikt is nog gevaarlijker maar bewust focust men op die ene stof, het wordt tijd dat Brussel naar de cocktail kijkt en zich liet in de luren laat leggen door broodschrijvers en lobbyisten. Zelfs Trump laat zich voor het GMO karretje spannen.

We mesten varkens vet met GMO soja en mais maaar juist in het vet van een dier worden, net zoals bij de mens, de toxines opgeslagen. We zitten dus met een groeiend probleem, we moeten meer vetten eten ipv snelle koolhydraten maar focus je op dierlijke vetten dan komen die toxines dus ook op je bordje, je bent wat je eet. Ik las ooit dat schapen in de omgeving van Schiphol in hun vet zoveel meer toxines bevatten dan schapen in de regio Biesbosch. Dus alles valt en staat met het leefgebied en de lokale vervuiling van grond, lucht en voer.

Zelf zit ik in een soort vervuilingsdriehoek. Ingesloten door de A28 en oude N237 die verderop ooit de naam de dodenweg kreeg door het groot aantal verkeersslachtoffers. Toen ik hier kwam wonen vlogen de zwaar vervuilende helicopters van de luchtmacht rond die ook hun bijdrage hebben geleverd.

Daarnaast is het radar nog altijd aktief. De gemeente Soest wil nu appartementen gaan bouwen op korte afstand van dat radar, ik heb ze gewezen op de neurologische gevolgen voor bewoners maar geen reaktie gehad. Men ziet alleen de economische voordelen van meer bewoners maar vergeet de gezondheid, een bekend probleem dat je ook ziet rondom Schiphol.

We willen een schonere lucht maar zolang mensen voor de lol goedkope vluchtjes blijven maken zal het probleem van hersen- en luchtwegziektes verder gaan escaleren, onze kinderen betalen al de prijs. ADHD, depressies en autisme nemen verder toe.

Ook diabetes neemt gigantisch toe, van de nieuwkomers is de helft onder de 35 jaar, en we praten over een OUDERDOMSziekte, dus het lichaam veroudert dus gewoon sneller door alle meuk. Zelf heb ik jarenlang teerdampen ingeademd en ook bij mij was mij glucose totaal ontregeld. Door een aangepast dieet heb ik mijn gemiddelde glucose nu omlaag gekregen naar 7.7 en probeer dit nog verder te tunen.

Niet iedereen zal die moeite doen, de meeste kiezen voor medicatie die niets oplost maar nieuwe problemen veroorzaakt. Je moet steeds meer slikken en uiteindelijk insuline spuiten waardoor je ook weer dikker kunt worden. Er worden ook steeds meer verbanden gelegd tussen verhoogde glucose in je bloed en kanker, maar ook ontstekingen / schimmels zullen dan toenemen.

Vervolg van mijn voorwoord plus de aanraders van deze week vind je hier

Veel leesplezier

Ron Fonteine

Nieuwe artikelen

Links

Leefbewust dagelijkse nieuwsupdates

Waardeer je ons kenniswerk, steun dan onze webwinkel

Wij leveren plantaardige supplementen zoals chlorella, spirulina, curcuma, algenolie, psyllium vezels, natuurlijke vitamine C bronnen zoals acerola, camu camu, rozenbottel en daarnaast een natuurlijk bcomplex en omega 3 vetzuren.

Nieuwsbrief gemist ?

Door spamfilters of censuur door providers kunnen nieuwsbrieven nog wel eens geblokkeerd worden, bewaar dus zeker deze backup link mocht je een week niets krijgen, klagen bij je email provider helpt vaak ook. 

Link

Recent verschenen boeken bij Ahealtylife

Kosmos update nieuwskanaal.com

Iedere werkdag de laatste nieuwtjes per email
Editor Ron Fonteine
ugamedia@wirehub.nl
0346-330038 (ma-vr) 9-12 uur

UGA media