Ik gun iedereen de kracht en de rust van de bergen: 'Coming back to earth from the high peaks. You can feel like a stranger. Bearing experiences that are beyond expression and price. Time has flown over you but left a shadow behind.' . Een citaat uit de film Mountain. Ze hadden het niet beter kunnen zeggen. Bekijk online
Brochure Alpi Orobie - Leiderschapsreis Brochure 'Orobie'

Leiderschapstocht in de Italiaanse alpen.

Brochure cammino di 'San Francesco' -  Leiderschapsreis Brochure 'Francesco'

Pelgrims- en leiderschapstocht in Umbrië.

Film leiderschapsreis Alpi Orobie Film

Impressie van de bergtocht in de Italiaanse Alpen.

Informatiebijeenkomst reizen - KoopenBakker Bijeenkomst reizen

Dinsdag 26 februari om 19.30 uur in Naarden.

'Coming back to earth from the high peaks. You can feel like a stranger. Bearing experiences that are beyond expression and price. Time has flown over you but left a shadow behind.'

Citaat uit de film ‘Mountain’

Ha ,

Wat wil ik graag dat anderen dit gevoel ervaren. Een gevoel van rust en kracht. Een gevoel van eenvoud. Nietig en groots zijn tegelijkertijd. 

Leiderschapsreizen

En dat gevoel ligt met een fijn programma voor het oprapen in de Italiaanse alpen. Vorige jaar organiseerde ik daarom een leiderschapsreis in de Alpi Orobie. Een plek waar ik al meer dan 20 jaar bergtochten organiseer. Een fantastische ervaring voor alle deelnemers. 

'Off the grid' en hulp

En daarom mail ik je. Ik heb je hulp nodig. Weet jij iemand die dit gevoel wil ervaren of misschien wil je zelf wel mee? Vijf dagen midden in de natuur met een programma op maat, speciaal voor een bekende of voor jou.

Mogelijke vragen

Wil je bij diepe verlangens komen? Of misschien heb je een verlangen dat je al koestert, maar iets houdt je tegen om dat in de wereld te zetten? Misschien ben je toe aan een volgende stap in je loopbaan? Of wellicht wil je met een patroon breken? Jij bepaalt de vraag en het tempo.

Ben jij nieuwsgierig?

Lees dan eens de brochures of bekijk de filmimpressie. Laat je inspireren door de ervaring van vorige deelnemers, het programma, de route en de verschillende gebieden:

Ik nodig jou, je relatie, vriendin, vriend of familielid graag uit om naar de informatiesessie op dinsdag 26 februari om 19.30 uur in Naarden te komen. Je kunt je aanmelden via de site.

Ik gun iedereen de kracht en de rust van de bergen.

Norbert Koopen
Hartelijke groet,
Norbert

Deel de informatie op Facebook, Twitter of in de mail

Facebook Facebook Twitter Twitter Forward Forward
KoopenBakker

Thierensweg 23
1411 EW Naarden
+31 (0)35 203 19 21
norbert@koopenbakker.nl

Afmelden