Update over de Eilandmarketing van Goeree-Overflakkee Is de nieuwsbrief niet goed te lezen? Bekijk 'm in je browser
Eilandmarketing & VVV samen verder
Stichting Eilandmarketing Goeree-Overflakkee: één centrale partij voor marketing en inspiratie

Met de oprichting van de Stichting Eilandmarketing Goeree-Overflakkee worden de activiteiten van VVV Goeree-Overflakkee en eilandmarketing (als onderdeel van de gemeente) voortaan binnen één organisatie gebundeld. Per 1 juli is de stichting officieel van start gegaan. Door deze stap ontstaat er een professionele organisatie voor gebiedsmarketing van het eiland.

Lees meer
Ondertussen bij Eilandmarketing
Trots op ons eiland
Nieuw Erfgoedmagazine

Het jaarlijkse Erfgoedmagazine is wederom verspreid op en rondom Goeree-Overflakkee. In het magazine lees je alles over de havenkanalen, de Menheerse Werf, kreken en de historie rondom de Watersnoodramp. Het Erfgoedmagazine is een uitgave vanuit de Erfgoedlijn en gratis verkrijgbaar bij de VVV en andere verspreidpunten. 

Duimen omhoog voor Goeree-Overflakkee

Onlangs heeft Goeree-Overflakkee wederom de Platina Quality Coast Award gekregen, 8 blauwe vlaggen, en daarnaast zijn we in maart bekroond met de award 'Best of Nature'. We leggen je graag in het kort uit wat het allemaal betekent. 

Nog meer inspiratie op Goeree-Overflakkee

Afgelopen maart is het VVV Inspiratiepunt in Ouddorp hernieuwd geopend. De reactie van bezoekers zijn alom positief. In mei zijn er aanvullend maar liefst twee inspiratiewanden geplaatst, namelijk bij Zeehondenopvang A Seal en de Menheerse Werf. Een uitbreiding met live video-chat met de VVV is in de maak en naar verwachting in juli gereed. 

Werken op ons eiland
Uitgave WERK! komt eraan

9 juli aanstaande komt de uitgave WERK! van Eilanden-Nieuws in een oplage van 140.000 uit en wordt verspreid op en rondom Goeree-Overflakkee. In de bijlage wordt het werken en wonen op het eiland belicht. De platformen huizenopflakkee.nl en werkopflakkee.nl worden er ook duidelijk in beeld gebracht.

10% groei op social media in twee maanden

In de afgelopen periode hebben we ruim 1.500 nieuwe volgers mogen verwelkomen op Facebook en Instagram. Ook het bereik is goed, in april alleen al ruim 315.000 personen. De berichten met een groot bereik waren onder andere de tulpenveldeneen gespotte ree bij Ooltgensplaat, lichtgevende nachtwolken boven het eiland en het prachtige Goedereede. Natuurlijk met dank aan de makers van de mooie beelden. 

Nieuwe toeristische kaart

Een prachtige belevingskaart, overzichtskaarten van het eiland en de kernen, informatie over de stranden, attracties, natuur en andere dingen om te doen. Het is in een notendop wat de nieuwe toeristische kaart allemaal bevat. Vanaf half juli is deze beschikbaar bij de VVV en voor wederverkoop. Wil je de kaart ook verkopen? Neem contact op. 

Nieuwe stadswandeling Goedereede: Klein, maar Groots

De stadswandeling van Goedereede wordt op dit moment vernieuwd en is vanaf half juli te koop bij het VVV Inspiratiepunt en beschikbaar voor wederverkoop. Meer weten? Neem contact op. 

Wonen en recreëren op ons eiland
Goeree-Overflakkee op 50PlusBeurs

Ook dit jaar staat Goeree-Overflakkee samen met Voorne-Putten en Hoeksche Waard op de 50PlusBeurs die van 17 tot en met 21 september plaatsvindt. Op de beurs komen ruim 96.000 bezoekers voor inspiratie op het vlak van vrije tijd, vakantie, gezondheid en meer. De beurs is een mooie gelegenheid om in beeld te komen bij 50-plussers, en ze te vertellen hoe mooi het leven hier op ons eiland is. 

Goeree-Overflakkee in de media
Stranden in de prijzen

AD schrijft over de Platinum Quality Coast Award die Goeree-Overflakkee heeft geprolongeerd.

Tij: het walhalla van de vogelaar

Het Belgische dagblad De Morgen belicht het unieke vogelobservatorium Tij. 

VVV's in transitie

Vakblad NRIT media schrijft over het VVV Inspiratiepunt Goeree-Overflakkee.

Tulpenvelden Goeree-Overflakkee enorme hit

Dagblad BN de Stem over de populariteit van de tulpenvelden op ons eiland.

Deze mag je niet missen
Óns eiland door de ogen van reisbloggers Hannah & Nick

Wij weten het al en zien het dagelijks, zij hebben er in opdracht van Eilandmarketing Goeree-Overflakkee een prachtige vlog over gemaakt. Onze van Goeree-Overflakkee afkomstige Hannah en Nick van Salt in our Hair, (bekende reisvloggers met meer dan 250.000 volgers) hebben er een vlog overgemaakt die weer vele ogen heeft geopend. Druk op de afspeelknop, en bekijk ons mooie eiland door de ogen van deze toppers. Kijk ook eens op hun Instagram account, en zie hoeveel respons de posts over Goeree-Overflakkee hebben gegenereerd. 

Bloggende boswachter
Boswachter met kippenvel

Natuurmonumenten maakt ons elke twee maanden blij met een nieuwe blog over wat ze bezig houdt. Dit keer vertelt boswachter Ted Sluijter over zijn belevingen rondom het kierbesluit en de opening van het unieke vogelobservatorium Tij.

Eilandmarketing 
Goeree-Overflakkee


Bosweg 2
3253 XA Ouddorp
T 0187 - 746 000
@ info@eilandmarketing.com
www.eilandmarketing.com

facebook instagram

Wil je deze nieuwsbrief niet meer ontvangen? 
Klik dan hieronder op 'Uitschrijven'.

Uitschrijven