Bekijk_de_webversie
Nu in de voorverkoop: ‘Bommel literatuurgids’

Beste ,

Er komt weer een nieuw boek aan! Collega-Bommelliefhebber Hugo Klooster en ik hebben een Bommel literatuurgids samengesteld. Eindelijk een overzicht van de publicaties die er verschenen zijn over Marten Toonder en zijn werk, maar óók een leuk bladerboek boordevol plaatjes en citaten uit de Bommelverhalen over ‘lezen’.

Het boek staat gepland te verschijnen in augustus, maar is sinds een paar dagen in de voorverkoop op mijn website. Daar kun je ook meer over het boek lezen en een voorbeeld bekijken van een aantal pagina’s uit het boek.

Meer info en bestellen
Online lezing ‘Bommel en Bijbel’

De afgelopen maanden stonden er een aantal door mij te houden lezingen over ‘Bommel en Bijbel’ gepland, maar deze konden niet doorgaan. Een goede reden om over dit onderwerp een keer een online lezing te houden, een ‘webinar’. Dat ga ik doen op vrijdag 10 juli 2020 van 15:00-16:30 uur.

Kun je niet op dat tijdstip? Geen probleem, iedereen die zich opgeeft ontvangt na het webinar een link om de opname ervan nog tot twee weken terug te kijken.

Je kunt je voor € 4,95 opgeven via de website van Historizon, de reisorganisatie waarmee ik ook de Toonderreis naar Ierland organiseer.

Meer info en opgeven

ToonderMail van Klaas Driebergen, nummer 26 (9 juni 2020)

Je ontvangt deze e-mail omdat je je hiervoor hebt aangemeld of via mijn website een bestelling hebt gedaan. Via deze e-mail houd ik je graag op de hoogte van mijn Toonder-gerelateerde activiteiten, zoals lezingen en boekprojecten.

Als je toekomstige mails toch liever niet wilt ontvangen, geen probleem! Meld je gewoon weer af via de afmeld-link onderaan deze e-mail.

Stuur deze mail gerust door aan mogelijke andere geïnteresseerden. Zij kunnen zich eventueel aanmelden via deze link.

Via laatstgenoemde link kun je ook eerdere nummers van deze Toondermail lezen.

website facebook twitter linkedin
Klaas Driebergen

website

Afmelden
MailerLite