view_in_browser
Grattis Knivsta!

Tillsammans har ni tagit er fyra varv runt jorden, 

från vår, genom sommar, till höst!

Premiärsäsongen av hittaut i Knivsta börjar lida mot sitt slut, men du kan fortsätta att registrera checkpoints fram till 18 oktober. För checkpointsen vid Tagstahöjden och i Långhundra är sista dagen 30 september.

Det är så kul att så många har upptäckt glädjen i att vistas i naturen, kanske gå, jogga eller cykla, och samtidigt ha ett mål genom att leta checkpoints! 

En förutsättning för att vi kan göra det är allemansrätten. Den innebär även skyldigheter, att visa hänsyn till djurliv, markägare och boende i de områden vi besöker. 

En annan förutsättning för att vi i Långhundra IF ska kunna arrangera hittaut, är att vi får stöd från Knivsta Kommun och ett antal sponsorer. Tack för det, och hoppas att vi kan räkna med er även kommande år! Vill du och ditt företag stötta Långhundra IF och hittaut, hör av dig till knivsta@hittaut.nu

Vill du stötta L100 IF och vår satsning på ungdomsverksamhet och friskvård genom hittaut?


Swisha valfritt belopp för L100 och hittaut!


Din skolklass har fortfarande chansen att vinna pengar till en klassresa, klassfest eller klasströja! Skolutmaningen leds just nu av 8C på Adolfsbergsskolan. Vill ni vara med, titta på hittaut.nu/knivsta eller maila knivsta@hittaut.nu

Håll utkik efter de två vinstdragningarna som är kvar under 2020! 

Vinnarna presenteras på 

hittaut.nu/knivsta och instagram @hittautknivsta

hittaut Knivsta

Staffansgården, Knivsta
Sweden

instagram

Du får det här mejlet eftersom du registrerat dig på vår hemsida eller gjort inköp från oss.

Avsluta prenumerationen
MailerLite