Samen met de Posidiva's dronken we een glaasje. Bekijk deze nieuwsbrief in je browser
Nieuwsbrief
Mooi nieuws!

Positief Samen is officieel erkend leerbedrijf geworden. Goed om ook jongeren bij onze missie te betrekken.

Ons doel is om eenzame ouderen weer iets positiefs te brengen. En om mantelzorgers te ontlasten zodat zij ook tijd voor zichzelf hebben en zodoende weer betere zorg kunnen bieden aan hun partner.

Maar het is soms niet makkelijk. Ouderen die alleen wonen en soms erg in de war zijn, partners van ouderen, die snel achteruit gaan, zitten met de handen in hun haar. 

Er spelen veel zaken, van zorg tot administratie, waar we gelukkig echt bij kunnen helpen en een rol kunnen spelen.

Omdat ons team met Posidiva’s vaak een achtergrond heeft in de zorg, vinden zij het ook fijn om kwalitatieve tijd door te brengen met de ouderen. Het is als organisatie en als mens fijn om andere mensen blij te maken.

Een cliënt was recentelijk zo blij dat we hem hielpen met zijn dementerende vrouw. Hij kan nu zelf vier middagen in de week weer wat voor zichzelf doen. Hij wilde voor ons allemaal Champagne opentrekken! 

Hoewel wij een bruisend stelletje zijn ;-) Vonden we dat toch wel wat te gortig, maar meneer drong aan en uiteindelijk hebben we genoten van een flesje Prosecco. Een leuke manier om samen het leven te vieren.

Bedankt voor je aandacht en tot de volgende keer!

Vriendelijke groet namens alle Posidiva's,

Yvonne Breuker

facebook
Positief Samen

www.positiefsamen.nl

Redactie en vormgeving: De Relatiemarketeers

info@positiefsamen.nl

Je ontvangt deze e-mail omdat je je hebt aangemeld op onze website, klant bent of gewoon op de hoogte gehouden wilt worden van ons verhaal. 

Teveel mailtjes? Je kunt je hier afmelden