Paverpol Nieuwsbrief | september 2020 Bekijk de nieuwsbrief in je browser
Volop media-aandacht voor 25 jaar Paverpol

Dat Paverpol 25 jaar bestaat, is ook de Provinciale Zeeuwse Courant (PZC) niet ontgaan. Deze krant besteedde op zaterdag 15 augustus volop aandacht aan het jubileum, onder de kop ‘Van bloempot tot praalwagen: Paverpol heeft de wereld vanuit Zeeland veroverd’. In het artikel gaan Jan en Jossy de Roode in op de beginjaren van Paverpol en vertellen Brigitte Broekmeijer en Carin Houmes over hun ambities voor de toekomst.

Lees het artikel
We hebben onwijs leuk nieuws 😍
KreaDoe Online

De jaarlijkse hobbybeurs KreaDoe vindt dit jaar online plaats. 

Van 30 oktober t/m 1 november kun je tal van uitdagende workshops volgen, live chatten met exposanten, influencers of andere bezoekers en shoppen bij de digitale stands. Kortom, een must voor élke DIY-liefhebber. Natuurlijk is Paverpol ook van de partij! Dus save the date! Tickets zijn vanaf half september verkrijgbaar via kreadoe.nl.

Meer info op KreaDoe.nl
SNEAK PEEK

Nieuw logo

We zijn er stiekem best een beetje trots op, maar bouwen de spanning graag nog wat langer op. Onze ontwerpers zijn druk in de weer met een nieuw Paverpol logo. Want we bestaan dan wel 25 jaar, we voelen ons nog jong en energiek! Dat zul je zeker aan het nieuwe logo zien. Voor nu lichten we een klein tipje van de sluier op. De presentatie van ons nieuwe logo doen we graag tijdens de KreaDoe.

Gezien op Facebook

"My latest Paverpol creation. I love butterflies" schrijft Kim Fabian

En wie wordt er nou niet blij van zo'n prachtige vlinder?

Nog meer toffe Paverpol creaties ontdekken? Volg ons dan op Facebook!

Volg ons
Paverpol webshop ideeën
Niet bang voor een beetje tegenwind
€ 2,50
SHOP NU
Mooie herfstkleuren maak je zo
vanaf € 4,35
SHOP NU
Voor buiten-bestendige beelden
vanaf € 5,80
SHOP NU

Baarn
Atel J organiseert een open Paverpol workshop op 17 oktober. Kijk op de website voor meer informatie: www.atelj-baarn.nl.

Burgh-Haamstede 
Jossy de Roode is in Studio Josefine Art weer begonnen met de workshops en de Paverpol Trainingsdagen. Dit gebeurt kleinschalig. Dat houdt in: maximaal 2 personen. Voor de Paverpol Opleidingsdagen kun je op de website www.josefine-art.com/paverpol-opleidingen zelf een datum kiezen. Kijk ook eens bij de workshops www.josefine-art.com/workshops. Er is een nieuwe workshop toegevoegd!

Dordrecht
Sylvia vd Kamp heeft op zaterdag 7 november nog 2 plekjes vrij. Kijk voor meer informatie op haar website www.sylvia-vd-kamp.nl

Noordwijk - Afrit24
Afrit24 is weer gestart met de open workshops! Het atelier is 90m2, dus genoeg ruimte om op 1,5 meter afstand een leuke workshop te volgen. Tijdens de workshop voor een hele dag maak je een groot beeld van Paverpol in combinatie met textiel, Art Stone en/of Paversand. Tijdens de avond workshop kun je ook een kleiner beeld maken van ongeveer 25 cm. De open workshops zijn gepland op:

  • Vr 18 sept: 9.30 – 16.00 u € 65,-- incl. lunch – Groot Beeld
  • Zat 19 sept: 9.30 – 16.00 u € 65,-- incl lunch – Groot Beeld
  • Di 29 sept: 19.00 – 22.30 u € 39,50 - Klein Kunstwerk
  • Zat 7 nov: 9.30 – 16.00 u € 65,-- incl. lunch – Groot Beeld

Bij Afrit24 kun je ook vanaf 4 personen en maximaal 14 personen een privé workshop boeken, volgens de richtlijnen van de corona regels. Heb je een gezellige vriendinnen dag, familieweekend of zoek je een uitje met collega’s of de personeelsvereniging? In het gezellige atelier wordt het altijd een succes. Inschrijven en verder informatie kan via de website www.afrit24.nl maar je kunt voor informatie ook altijd contact opnemen met Séline 06-12970112 of info@afrit24.nl

Waardeer jij ons met een review?

Wij waarderen jouw mening. Daarom zijn wij superblij als je ons een review (recensie) wil geven in Google!

Review geven
Paverpol International

Ambachtsweg 21
4421 SK KAPELLE
Nederland

service@paverpol.com
www.paverpol.com

facebook

Je ontvangt deze e-mail omdat je je hebt aangemeld voor onze nieuwsbrief, of omdat je iets bij ons hebt besteld.

Afmelden