Zdravo 

Kao što možeš primetiti kako na društvenim mrežama kao i oko vas, sve se jako brzo promenilo. Velike kompanije su promenile svoja pravila poslovanja, tako da je i dizajn ovog newslettera doživeo je malu transformaciju.

 

Jazznikola newsletter se preselio na novu platformu za slanje mailova. Želeo bih da čujem tvoj komentar i tvoje mišljenje o jazznikola newsletteru. Nakon vremena koje smo proveli zajedno i svega ovoga što smo prošli. Zašto si još uvek tu? Zašto čitaš ovaj newsletter i šta on za tebe predstavlja? Svaki tvoj komentar i svako mišljenje koje dobijem meni daje još veću motivaciju i rađa nove ideje. 

 


Besplatna i nesebična saradnja

 

Jedan od profila za koji sam saznao pre nekoliko dana jeste You tube kanal neverovatnog kontrabasiste MrSunnybass.  Naime, radi se o tome da je na svom you tube kanalu objavio preko 300 džez standarda. Zanimljivo je to, da su svi standardi i svi snimci snimani identično, iz istog ugla. Ova videa su pogodna za džez muzičare i ljude koji žele da vežbaju sa njim. A, tokom izolacije ljudi su počeli da mu šalju video snimke kako sviraju sa njim. Više možeš pogledati na njegovom You tube kanalu MrSunnyBass.


Džez Blog

 

U poslednjih nekoliko decenija u Beogradu su se desili veliki džez koncerti. Neki od njih se brzo zaboravljaju. U novom blog postu želim da podelim sa tobom nekoliko koncerata koje bi trebalo sačuvati od zaborava. Novi blog post možete pročitati ovde.


Džez album

 

Period koji je ostao za nama doneo je nekoliko novih džez albuma. Jedan od njih je i album Skyler Floe - a "The Chordless Quartet" koji čine: Miloš Čolović - kontrabasista iz Beograda koji je svoje studiranje nastavio u Graz-u, Skyler Floe, Christina Miguel, David Dresler. Ceo album možete poslušati na You tube-u pod nazivom: Skyler Floe - The Chordless quartet.


 

Sva prethodna izdanja Jazznikola newslettera možeš pročitati na mom sajtu: www.nikolamirosavic.rs/newsletter

 


Jazznikola newsletter | Bana Ivaniša, Belgrade
This email was sent to | Unsubscribe | Forward this email to a friend
Powered by MailerLite