Αναμένουμε τις εξελίξεις της πανδημίας μέχρι να μπορέσουμε να επιστρέψουμε, με υγεία, χαρά και ασφάλεια, χρησιμοποιώντας όλες μας τις αισθήσεις, στα παιχνίδια και τις εξερευνήσεις των συναισθημάτων!

Το Μουσείο δίνει το δικό του αγώνα, όπως όλοι μας, για να επιβιώσει και να συνεχίσει το έργο του.

Καθώς τα 14 χρόνια της λειτουργίας του προσπαθούσε να βασίζεται αποκλειστικά στα έσοδα των εισιτηρίων του και στους ανθρώπους που πιστεύουν στην φιλοσοφία του, έχει ανοίξει το λογαριασμό του για κάθε είδους εφικτή οικονομική ενίσχυση από τους φίλους του. 

Καταθέτοντας ακόμη και το ποσό που αντιστοιχεί σε ένα εισιτήριο εισόδου είναι μια μεγάλη βοήθεια για να μπορέσει το μουσείο να παραμείνει σε αναμονή.

Σε αναμονή για την ασφαλή επαναλειτουργία των εργαστηρίων και των προγραμμάτων του, που μας βοηθούν να εξερευνούμε και να γνωρίζουμε τον εσωτερικό κόσμο των συναισθημάτων και τον εαυτό μας καλύτερα.

Ανυπομονούμε και ευχόμαστε από καρδιάς να μπορέσει το Μουσείο Συναισθημάτων να υποδεχτεί με ασφάλεια όλους μας το συντομότερο δυνατό!

Θερμές ευχαριστίες από όλους τους ήρωες των παιχνιδιών της έκθεσης του Μουσείου Συναισθημάτων που προσπαθούν να παραμείνουν στεγασμένοι μέχρι να ξαναπαίξουμε μαζί τους και από όλους τους ανθρώπους του μουσείου που αναμένουν και προσμένουν να υποδεχτούν ξανά τους μικρούς και τους μεγάλους επισκέπτες!

ΜΟΥΣΕΙΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΩΝ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ

ΑΡΙΘΜΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ: 48025949

IBAN: GR 110110 1460 0000 1464 8025 949

Στην αιτιολογία χρειάζεται να γράψετε ΔΩΡΕΑ 

Μουσείο Συναισθημάτων

Διεύθυνση:
Καρατζά 7 & Τσάμη Καρατάσου 56, 11741 Φιλοπάππου, Αθήνα

Πληροφορίες:
τηλ. 210 9218329
http://www.mce.gr
info@mce.gr

Copyright © 2013 Μουσείο Συναισθημάτων
All rights reserved.

Λαμβάνετε το παρόν email επειδή έχετε εγγραφεί στη λίστα ενημέρωσης του mce.gr.
Αν επιθυμείτε να διαγραφείτε από τη λίστα, πατήστε παρακάτω:

Διαγραφή