Prikaži u pretraživaču

Jao kakav sam vrištući tabloidni naslov stavila, znam. Ne priliči mi :)

Ali čitajući analitiku, shvatila sam da više vas otvara mail-ove sa hitnošću, pa sam morala da vičem :)

Kao prvo, nadam se da ste mi svi dobro, gde god da ste. Odnosno da ste najbolje što možete da budete u ovim okolnostima.

A kao drugo, imam 3 stvari da podelim sa vama:

  1. Dečak Stefan nam dolazi u Hjuston za nedelju dana, jer ga tu čeka operacija. Na ovom Instagram post-u sam podelila kako možemo mi kao Zajednica da pomognemo njegovoj porodici. Topla reč pre svega, ali imate mogućnost da preko ove Amazon liste kupite nešto za porodicu. Cilj je olakšati im boravak ovde, ali i pružiti im osećaj sigurnosti, koji samo Zajednica može. Zato sam istakla da je važno za one koji su u Americi, jer sam sigurna da svi vi dobro znate kako je izgubiti osećaj pripadnosti jer niste više "kući".
  2. Druga dobra vest je da je stigao tekst u kojem se nalaze Odgovori na vaša pitanja o porezima, Petra Radočaja. Volim što smo ovo prilikom svi imali mogućnost da naučimo više o porezima, i iskreno se nadam da će vam znanje koristiti.
  3. Treća dobra vest je da konačno možete da pročitate priču naše mlade umetnice koja svoje američke snove ostvaruje, gradi i nadograđuje u Njujorku, gradu njenih snova. Mila Milošević je glumica i pevačica, svetski priznata i nagrađena.  Ima je u filmovima, serijama, pozorištu i reklamama. Sa obzirom na to koliko se mi svi ovde "odajemo" akcentom, jasno vam je kakav je napor potreban da se akcenat ne oseti i da te prihvate kao "svoju". 

Posle ove tri dobre vesti, moram da podelim i četvrtu- krećem u Kindergarten sledeće srede. Baš se radujem novim izazovima koje škola online donosi svima, pa eto, ako vidite da me nema sledeće srede- na času sam :)

Pa se javim sa velikog odmora!

Ovom prilikom bih poželela sreću svim roditeljima koji uskoro kreću da obnavljaju ili stiču znanje! :) a i svim ostalim roditeljima, jer nikome nije, da kažem- naivno...

Znate da vas sve podržavam u vašim američkim snovima! Znam koliko je podrška važna i koliko malo ljudi zapravo ima oko sebe jaku podršku.

Zato ću vam svima još jednom reći- nema tog sna koji se ne može ostvariti. Na engleskom bolje zvuči: 

If You Believe It, You Can Achieve It!

Čujemo se uskoro :)

Nevena

Podrži moj rad
Blog Američki San

United States

facebook instagram email

Ovaj email dobio si jer si se prijavio na blogu Američki san.

Nisi bio ti? Odjavi se ovde.
MailerLite