Want al drie jaar geeft Elvira Jeroen al gezelschap. "Hij zit echt in mijn hart" Bekijk deze nieuwsbrief in je browser
April 2019
Het mooie begin van ondernemen

In 2015 nam ik de beslissing om mijn baan op te zeggen en voor mezelf te beginnen. Ik wilde graag iets doen aan de eenzaamheid onder mensen en iets betekenen voor de mantelzorgers. 

Een van mijn collega’s vond dit heel dapper en wilde mij wel helpen aan mijn eerste client. Haar zoon woont zelfstandig en heeft al sinds zijn geboorte een beperking. Wat gezelschap in de avond zou fijn zijn. 

Inmiddels is de Posidiva Elvira al vanaf het begin bij Jeroen en hebben ze samen een mooie band opgebouwd. Fantastisch om te zien en precies waar Positief Samen voor bedoeld is .

Yvonne Breuker

Posidiva Elvira
Dol op hem!

“Ik vind het leuk om een Posidiva te zijn omdat ik het altijd erg leuk heb gevonden om mensen te helpen en iets voor anderen kunnen betekenen. Het geeft me veel voldoening.
Positief Samen heeft mij ruim 3 jaar geleden in contact gebracht met een hele bijzondere jongen. Sindsdien zien wij elkaar elke maand. Ik kan enorm met hem lachen en het betekent erg veel voor mij dat hij altijd zo blij is om mij weer te zien. Ik ben ook echt dol op hem en hij heeft een speciaal plekje in mijn hart gekregen.”

“Wat ik leuk vind bij Positief Samen is dat wij als Posidivas ook vaak in het zonnetje worden gezet door Yvonne. Ze organiseert vaak etentjes, bijeenkomsten of uitjes waarbij alle posidiva's samenkomen. Dan delen we verhalen en wisselen ervaringen uit. Yvonne heeft een mooie groep mensen om zich heen verzameld en iets opgebouwd om trots op te zijn.

Op mijn bucket list staat: een Safari in Tanzania en afsluiten met een heerlijke strandvakantie op Zanzibar want ik hou erg van reizen!”

Bedankt voor je aandacht en tot de volgende keer!

Vriendelijke groet namens alle Posidiva's,

Yvonne Breuker

facebook
Positief Samen

www.positiefsamen.nl

Redactie en vormgeving: De Relatiemarketeers

info@positiefsamen.nl

Je ontvangt deze e-mail omdat je je hebt aangemeld op onze website, klant bent of gewoon op de hoogte gehouden wilt worden van ons verhaal. 

Teveel mailtjes? Je kunt je hier afmelden