Ga wijs op reis met ons zusterbedrijf Friendship Cruises Bekijk deze e-mail in uw browser
NIEUW: 7-daagse zomercruise door Nederland

Geachte   

Wat is er nu fijner dan een week genieten in eigen land, en dat ook nog eens op het mooiste hotelschip van Europa? Onze premier Rutte zei het onlangs nog: ga wijs op reis! Welnu, dat kan met ons zusterbedrijf Friendship Cruises! Wegens grote belangstelling voor riviercruises in Nederland heeft Friendship Cruises een extra afvaart voor u samengesteld: een 7-daagse Holland Cruise, van Zeeland tot het IJsselmeer. U ontdekt de mooiste plaatsen van Nederland vanaf het water. We hebben rustige stadjes voor u uitgezocht waar u weg bent van de massa. Gun uzelf een luxe riviercruise in Nederland!

Bekijk of boek deze cruise
Directeur Cees van Pelt vertelt u graag meer over deze nieuwe cruise
Veilig op reis met ons zusterbedrijf Friendship Cruises

Uw gezondheid staat voorop, zeker in deze tijd en dat heeft onze grote aandacht. De capaciteit van de Grace bedraagt normaliter 142 personen, Friendship Cruises kiest ervoor om met maximaal 95 passagiers op reis te gaan. Dat betekent dat er meer ruimte beschikbaar is voor u en wij ons kunnen houden aan social distancing.

  • Veilig op reis conform de richtlijnen van het RIVM
  • Maximaal 95 passagiers aan boord in plaats van 142
  • Medisch deskundige aan boord
  • In- en ontscheping in Rotterdam
Meer informatie over de richtlijnen aan boord
Nationaal Park Oosterschelde en het IJsselmeer

Het programma van deze cruise is met zorg voor u samengesteld, maar alles mag en niets moet. Deze reis biedt u voldoende gelegenheid en vrije tijd om er individueel op uit te trekken. Iedere dag liggen wij immers in een andere stad aangemeerd.

Uw cruise begint en eindigt in onze prachtige havenstad, Rotterdam. In Rotterdam gaan de trossen los en zet de Grace koers naar het Zeeuwse Veere. In dit historische plaatsje vindt u de geschiedenis letterlijk op straat. U ziet de Schotse huizen, waar in hoogtijdagen de handel plaatsvond, en de Grote Kerk, één van de boegbeelden van Veere. Vanuit Veere vaart u naar Middelburg, een aantrekkelijke, trotse stad met een rijk verleden. Fraaie grachtenpanden, kronkelende steegjes, het prachtige stadhuis: er valt genoeg te bewonderen!

Eenmaal weer aan boord van uw hotelschip zet de Grace koers naar Dordrecht. Een prachtige vaartocht met veel panoramische vergezichten. Geniet ervan terwijl u zich laat verwennen door de fantastische verzorging aan boord! Vanuit Dordrecht vaart u naar Hoorn, gelegen aan de voormalige Zuiderzee is dit een stad waar de sporen van immense bloei tijdens de Gouden Eeuw nog steeds zichtbaar zijn. En wat denkt u van de middeleeuwse stad Enkhuizen? Een nautische stad aan de oevers van de IJssel die u ongetwijfeld zal verrassen!

Meer informatie over het reisprogramma
Uw 5-sterren superior hotelschip Grace

Alle suites en cabines zijn sfeervol en comfortabel ingericht en beschikken over een eigen badkamer met douche en toilet. De suites en cabines zijn verdeeld over drie dekken. Op het Diamantdek zijn 22 grand suites gelegen van maar liefst 28 m² en twee mini suites van 17 m². Op het Rubindek vindt u 24 suites van 21 m², twee mini suites van 17 m² en drie cabines van 14 m². Op het Smaragddek liggen acht suites van 21 m².

Alle suites en cabines op het Diamantdek en op het Rubindek beschikken over een panorama schuifpui en Frans balkon. De suites op het Smaragddek beschikken over een horizontale panorama schuifpui, waarvan het bovenste gedeelte volledig geopend kan worden.

Uw cruise aan boord van de Grace is nagenoeg all-inclusive. U verblijft aan boord op basis van volpension, dat wil zeggen dat het eten van ontbijt, lunch en diner tot pastry is inbegrepen. Drankjes zijn niet standaard inclusief, maar wij bieden u vanaf nu de mogelijkheid om bij boeking van uw cruise een drankenpakket af te sluiten. De Grace biedt u een ruime keuze aan 3 restaurants, maar liefst 5 terrassen en 3 inside lounges om aan uw stemming van het moment te voldoen.

Bekijk de Grace*****+
In- en ontschepen in Rotterdam

Ons zusterbedrijf Friendship Cruises heeft in deze tijden bewust gekozen voor een reis dichtbij huis, waardoor wij ook geen lange busritten hoeven te maken. In- en ontscheping vindt plaats in Rotterdam. Op verzoek regelen wij graag een privétaxi voor u.

Zomercruise door Nederland
Vertrek 7 september, vanaf € 1.198,- p.p. Vertrek & aankomst in Rotterdam
Bekijk of boek deze cruise
Robinson Cruises

Liesbosstraat 2
4813 BD Breda
Nederland

facebook
+31(0)76 - 530 99 88
info@robinsoncruises.nl

Wilt u deze nieuwsbrief liever niet meer ontvangen?

Afmelden
Robinson Cruises maakt deel uit van de FST Group