Prikaži u pretraživaču

Kao što sam najavila, moji Newsletteri sa svežim pričama stižu sredom. Kod mene je još uvek sreda, ali znam da je kod nekoga sigurno već stigao četvrtak.

Kada želiš mnogo toga, obično nešto krene naopako, ili dođe još mnogo toga pa je teško nekad izabrati redosled.

Ispred ovog maila koji čitate je danas bio tekst koji čeka da bude objavljen i kojem je mesto bilo u ovom mailu, ali izgleda da će ipak da se zamene redosledi, jer to je život.

Tako je i sa tekstom koji već toliko dugo najavljujem o Načinima dolaska u Ameriku, ali tu je veći izazov stupiti u kontakt sa svim agencijama i sa ljudima koji tu mogu da pomognu. Tako da sam odlučila da ne čekam nego da napišem to što imam pa ću dopuniti ili dodati drugi, kada budem imala više informacija, jer znam da će nekome stići u pravo vreme. 

I opet ću se poslužiti Jovaninom čuvenom rečenicom da je završeno bolje nego savršeno. Inače, po meni Jovana savršeno zna toliko toga da ne znam odakle joj ova rečenica. 

Sutra ćete imati priliku da čitate tekst na temu Šta da očekujete u Americi, u kojem sam pisala o nekim zanimljivostima koje krase Amerikance i američki stil života. 

Kako mesecima nisam objavila tekst, želela sam da prvi sledeći bude malo opušteniji jer nam potom sledi i priprema poreza, tj Taxa.

U međuvremenu želim da se izvinim ako sam nekome propustila da odgovorim na mail jer mi se nešto pomutilo sa nalozima i zaista izvinite. Proveriću još koji put da nema propusta i najlepše vas molim da mi se javite ponovo ukoliko nema odgovora. 

Želim da budem tu za vas, i trudim se da budem dosledna, ali evidentno nekada i tehnika zašteka.

P.S. Ukoliko ste u mogućnosti, dođite na Serbian- food festival ovog vikenda u ckrvi Sv Save u Hjustonu, subota i nedelja od 12-5 pm

Sve najbolje i čujemo se brzo!

Srdačan pozdrav,

Nevena

Blog Američki San

United States

facebook instagram email

Ovaj email dobio si jer si se prijavio na blogu Američki san.

Nisi bio ti? Odjavi se ovde.
MailerLite