E rëndësishme / Important !

Të dashur anëtarë,

Ju rikujtojmë se duke u nisur nga 31/12/2018, profilet tuaja do të shikohen nga të gjitha kompanitë anëtare të Dhomave franceze nëpër botë dhe ju do të keni mundësi të shihni profilet e tyre.

Jeni të lutur të përditësoni të dhënat e shërbimet tuaja dhe na i dergoni me email .

Profilet tuaja aktuale :

http://www.ccifa.al/kush-jemi-ne/anetaret/lista-e-anetareve-tane/

----------------------------------------

Dear members,

We kindly remind you that starting from 31/12/2018, your profiles will be viewed by all the members of the French Chambers worldwide and you will be able to see their profiles.

Please update your contact information and services and send to use by email. Your current profiles:

http://www.ccifa.al/kush-jemi-ne/anetaret/lista-e anetareve-tane/

RREGULLORE

ACTUS PAYS

FTESË: Përkujtimi i 100-vjetorit të armëpushimit të 11 nëntorit 1918.

INVITATION: Commémoration du centième anniversaire de l’Armistice du 11 novembre 1918

En Savoir Plus
Lexo më shumë

ACTUS MEMBRE

"Kantina e Familjes Tufa"

hh

New Member Directory

Përse duhet të bëheni anëtar i CCIFA
Pourquoi adhérer à la CCIFA

Les quatre actus à ne pas manquer cette semaine./ Four news not to be missed this week! 

Albanian investors apply to build 3 small HPPs in Gjirokastra, Korca regions

Albania's energy ministry said it has received three applications from local investors for building permits for small hydro power plants (HPP) in the southern regions of Gjirokastra ...

Read More

Albania: Projected economic growth for next year at 4.3%

The 2019 draft budget continues to sustain the country’s economic growth, while tax consolidation continues by further reducing public debt. This was declared today by the Albanian Finance minister, Arben Ahmetaj during the presentation...

Read More

Albania sells 9.8 bln leks (78.1 mln euro) of 1-yr T-bills

Albania's finance ministry said on Tuesday it raised 9.8 billion leks ($89 million/78.1 million euro) at an auction of one-year Treasury bills, in line with plan. The average weighted yield...

Read More

Albania hires Kuwaiti’s CGC to build Fier bypass road

Albanian Road Authority ARRSH has signed a 38 million euro ($43.3 million) contract with Kuwait's Combined Group Contracting for the construction of the 22 km-long Fier bypass road, Albania’s infrastructure ministry said on Tuesday....

Read More

Numbers of the Month: Our global Network

Being a member of the French-Albanian Chamber of Commerce  is having access to local events and services but also being part of the Global Network of the French Chambers of Commerce abroad (CCI FI).

 

80

Members in Albania


90 

Countries with CCI FA presence


120 

French Chambers of Commerce outside of France


1165 

Employees ready to help

 

ee

ee

ee

ee

​Nous remercions nos partenaires!

Falënderojmë partnerët tanë!

LE PIRATAGE, LA DUPLICATION ET L’ENVOI GRATUIT A D’AUTRES CORRESPONDANTS QUE LES SEULS ABONNES DE CCI FA WEEKLY NEWS PEUVENT REMETTRE EN CAUSE SON EXISTENCE MEME. MERCI DE VOTRE COMPREHENSION SUR CE POINT.

Facebook Instagram Website

ccifa.al

Bul. “Deshmoret e Kombit”

Twin Towers, Tower 1, Kati 7, Tirana Albania 

Cel. +355 68 40 89 998 /+355 80 87 168
e-mail: info@ccifa.al