Newsletter Sector 1

Dragi prieteni ai USR Sector 1,

 

În această săptămâna, vrem să vă convingem cât de importantă este pentru noi dezvoltarea infrastructurii din Sectorul 1 pentru activităţile sportive. Consilierii USR au promovat mai multe proiecte pe care am dori ca Primăria Sectorului 1 să le pună în aplicare. Ca să reușim va fi nevoie de insistenţa noastră, dar şi a voastră, a locuitorilor din sector.

 

1. Cel mai recent proiect aprobat a fost studiul de fezabilitate pentru realizarea unei piste de alergare în Parcul Bazilescu (şedinţa de consiliu din 30.06.2017 – HCL propus de consilierul Cristian Bulfon la iniţiativa locuitorilor din zonă şi bugetat prin amendament USR). Va fi singura pistă de alergare publică din Bucureşti şi singura pistă de alergare de 1000 m din România, o bază pentru orele de sport a celor trei şcoli din cartier, precum şi pentru antrenamentele zilnice sau competiţiile de amatori.

 

2. Tot USR Sector 1 a propus şi extinderea terenurilor de baschet în spaţiile disponibile aflate în Administraţia Domeniului Public al Sectorului 1. Studiul de fezabilitate necesar a fost aprobat de Consiliul local în şedinţa din 30 mai 2017.

 

3. Accesul gratuit la bazinul de înot Tolea Grintescu şi sala de scrima Ana Pascu a fost susţinut în amendamentele propuse de consilierii USR la proiectul iniţial de investiţii. Elevii şcolarizaţi în Sectorul 1 vor beneficia de cele două structuri din Floreasca, după modernizare, în afara programului oficial de antrenament. Prin amendamentele USR, vor putea profita de investiţia Primăriei mult mai mulţi utilizatori şi va fi stimulat interesul pentru cele două sporturi în rândul copiilor.

 

4. Proiectul USR ”Liber la sport în curtea şcolii” a fost votat prin HCL 161/2016 încă din toamna trecută. Deocamdată doar Şcoala Nr. 7 a aplicat această hotărâre obligatorie şi şi-a deschis porţile pentru toţi copiii sub 14 ani din sector care doresc să utilizeze baza sportivă a şcolii. În ciuda adreselor de la AUIPUSP din martie şi aprilie către toate şcolile din sector, terenurile de sport au rămas închise şi în plină vacanţă de vară. Consilierii USR au sesizat săptămâna trecută instituţia prefectului pentru neaplicarea acestei hotărâri a Consiliului local.

Să ne reauzim cu bine!

Echipa de comunicare USR Sector 1 

Arhiva de newslettere
Abonare la newsletter
Facebook Website

Uniunea Salvaţi România

www.usr.ro

newsletter@usr.ro

SHARE FORWARD

Ai primti acest mesaj pentru că te-ai înregistrat pe site-ul nostru.

Dezabonare