Turun NMKY - YMCA Turku

Empowering young people Since 1893

Uutiskirje 4/2022

  

Tämä uutiskirje sisältää:

  • Turkulaiset mukana YMCA European Staff Conferencessa
  • Yökoriksen kesävuorot starttaavat 6.6.
  • 3x3 SM-turnaus Turussa 18.6.
  • Turun Tähti-Tyttöjen uusitut verkkosivut
  • Apua Ukrainaan

European Staff Conference 2022

Euroopan YMCA:n henkilöstöpäivät ja YMCA Turku henkilökuntaa oli Tukholmassa (Kärsögården) 26.-30.4.2022. Leirimäiseen viikkoon mahtui monenlaista ohjelmaa paneelikeskustelusta melontaan. Osallistujia oli yhteensä noin 60 henkilöä eri puolilta Eurooppaa, joista Suomen porukka oli ylivoimaisesti suurin. Osallistuimme keskusteluihin ja työpajoihin, joiden aiheina olivat mm. nuorten kohtaaminen, johtajuus, turvallisuus, digitaalisuus ja ympäristöt. Kollegamme muualta Euroopasta pääsivät tutustumaan meidän johdollamme kuningaslaji frisbeegolfin saloihin. Kärsögordenin rata - Ruotsin vanhin -  on suorastaan uuvuttavan pitkä, mutta pelaamisen arvoinen. 
 
Kotiinpäin mukaan tuli uusia ajatuksia ja alkaneita keskusteluita esimerkiksi nuorten osallistamisesta nuorisofoorumin voimin. Uusia kontakteja, taitoja ja parempi ymmärrys YMCA:n toiminnasta Euroopassa. Tästä on hyvä jatkaa globaalikasvatuksen ja nuorten kansainvälisten mahdollisuuksien suunnittelua. 

Yökoriksen kesäkausi ulkokentillä käynnistyy 6.6.

Yökoris-pelejä Turussa! Korista, musaa, yhteistä mukavaa tekemistä. Pelejä ja chillailua iltaisin. Kenelle tahansa yli 13-vuotiaalle nuorelle, ehkä siis myös sinulle?

Lue lisää Yökorisvuoroista

3x3 turnaus Turussa 18.6.2022 - ilmoita joukkueesi mukaan!

Kesän neljäs SM-turnaus pelataan Suomen Turussa. Järjestävänä tahona on jo kolmannen SM-turnauksensa järjestävä YMCA-Turku, ja pelipaikkana Varvintori kimmeltävän Aurajoen kupeessa. Turnauksessa pelataan seuraavat sarjat:

Miehet PRO-sarja (osallistumismaksu 60€)
Naiset PRO-sarja (osallistumismaksu 60€)
Sekafunhöntsä-sarja (osallistumismaksu 60€)
U12-sarja (osallistumismaksu 40€)
U15-sarja (osallistumismaksu 40€)

Maksu suoritetaan shop.basket.fi. Sen lisäksi jokaisella pelaajalla pitää olla 3x3-lisenssi voimassa. Tänäkin vuonna luvassa hyviä pelejä ja paljon oheisohjelmaa kuten heittoskaboja! Joten et kai sä kerää joukkuees kasaa, ja tule kilpailemaan paikasta vuoden 2022 SM-lopputurnaukseen!

Lisätiedot: jami.lehtonen@ymca.fi

Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan!

Perheleiri 16.-19.7.2022 Harvan saaressa

 Luvassa on mukavaa yhdessäoloa, saunomista, nuotiolla istuskelua ja rentoa lomailua poissa kaupungin hulinasta ja kiireestä. Ohjelmaa on vanhemmille ja lapsille – yhdessä ja erikseen.

Leirillä on mahdollisuus yöpyä sisätiloissa yhteismajoituksessa tai teltassa perheen toiveiden ja mahdollisuuksien mukaan.

Leiri alkaa 16.7. klo 11.00  ja päättyy 19.7. klo 16.00   

Ilmoittautuminen 30.6. mennessä! 

Ilmoittaudu mukaan

Turun Tähti-Tyttöjen uudistuneet verkkosivut on avattu. Sivuilta löytyy tietoa niin uusille jäsenille kuin toiminnassa jo mukana oleville. Käy tutustumassa osoitteessa www.turuntahtitytot.fi.

Uusia jäseniä otetaan mukaan kaikkiin ikäkausiin.

verkkosivuille

Suomen YMCA:n Liitto koordinoi keräystä, joka kohdentaa varoja sekä Ukrainan YMCA:lle että paikallisyhdistysten toteuttamaan työhön ukrainalaispakolaisten keskuudessa Suomessa.

Jos sinä haluat, voit osallistua sodasta kärsivien ihmisien auttamiseen. Voit osallistua keräykseen Suomen YMCA:n Liiton lahjakaupan kautta: Lahjakauppa löytyy osoitteesta https://ymca.fi/lahjoituskauppa/

Tue ukrainalaisia lahjoittamalla

Verkkokaupasta voit tilata itsellesi
tai lahjaksi upeat YMCA Turku -tuotteet

Verkkokauppaan

Pssst.. Haluat varmasti seurata vilkasta toimintaamme ja kommelluksia myös kuvina. Instagramista meidät löytää nimellä ymcaturku

Turun NMKY - YMCA Turku

Sirkkalankatu 27
20700 Turku
www.ymcaturku.fi

MailerLite