View in browser
NVM Open Huizen Dag

De eerstvolgende NVM Open Huizen Dag is op 28 maart 2020. Op deze NVM Open Huizen Dag kunt u tussen 11.00 en 15.00 uur veel huizen zonder afspraak vrijblijvend bezichtigen. Een goede kans om u te oriënteren. Kijk op Funda welke huizen meedoen met de Open Huizen Dag, stippel uw route uit en ga naar het open huis van uw keuze. 

Meer informatie
Vraag het de notaris
De-doe-het-zelf statuten

Een bespreking met gedreven aspirant bestuurders van een op te richten stichting of vereniging. De geestdrift is zelfs dermate groot, dat de bestuurders trots de door henzelf opgestelde statuten presenteren. Echter, hoe nobel ook de bedoelingen, in de meeste gevallen zal het de notaris niet helpen.

Maar wat gebeurt er met Spookje?

De vraag kwam aan het einde van een gesprek over ‘het vermogen na de dood’. Wat gebeurt er eigenlijk met Spookje als ik er niet meer ben? Spookje, voor alle duidelijkheid, is een schattig wit Poedeltje.

Award voor mantelzorger met geheugenproblematiek

Als trotse sponsor geven we graag aandacht aan de Award voor de mantelzorger met geheugenproblematiek. Om de mantelzorgers in het zonnetje te zetten zal er op vrijdag 19 juni 2020 in het Atrium van de Rabobank Breda een gala plaatsvinden waar een Award voor de mantelzorger met geheugenproblematiek zal worden uitgereikt. Kent u iemand die voor een nominatie in aanmerking komt? Ga dan naar de website www.annafrijdag.nl

Meer informatie
Seydlitz Notarissen

Ginnekenweg 284, Breda
Laan van Brabant 60, Roosendaal
Nederland

facebook twitter instagram
076-5607800
info@seydlitz.nl
Afmelden

Let op: Vestiging Breda verhuist per 15 april van Ginnekenweg 284 naar Allerheiligenweg 1 in Breda