AANBIEDING

dagen uren minuten seconden

De volgende aanbiedingen zijn geldig van:
woensdag 8 mei 17:00 t/m dinsdag 14 mei 12:00.

GRATIS flesje 100 ml magnesium olie bij elke bestelling!

Hoe werkt het?

Plaats een bestelling op onze website en je krijgt er een GRATIS flesje 100 ml magnesium olie bij.
Je ziet het flesje niet in je winkelwagen verschijnen, maar wij zullen er voor zorgen dat het GRATIS flesje automatisch met je bestelling wordt meegestuurd.

100 ml magnesium olie
Naar de webshop

NIEUW

25 kg zak Epsomzout (bitterzout)

Waarom Epsomzout als we al magnesiumchloride vlokken leveren?

Er lijkt wat verwarring te bestaan ​​over het verschil tussen Magnesiumchloride vlokken en Epsom zouten voor gezondheidstoepassingen. Hierbij geven we een korte uitleg. De verwarring ontstaat omdat beide producten magnesium bevatten. Het zijn echter twee zeer verschillende vormen van magnesium en het is belangrijk om het verschil te begrijpen en waar ze toepasbaar voor zijn.
Lees verderop in deze nieuwsbrief de uitleg over deze twee zeer verschillende vormen van magnesium.

25 kg Epsomzout (bitterzout) Food kwaliteit

Normaal € 97,50 nu in de aanbieding voor € 75,00

Bestel hier

Baden met Epsomzout (bitterzout) en magnesiumchloride.

De combinatie van magnesiumchloride vlokken en Epsomzout is de meest krachtige boost voor het lichaam en geest omdat ze een breed scala van problemen kunnen aanpakken door de verschillende elementen. Zo bestaat magnesiumchloride uit magnesium en chloride en Epsomzout bestaat uit magnesium en sulfaat (zwavel).
Sulfaten en chloriden spelen beide belangrijke, maar verschillende rollen in het lichaam.

Wanneer Epsomzout en magnesiumchloride worden toegevoegd aan warm water scheiden de mineralen. Beide zullen verschillende niveaus van elementair magnesium, chloriden en sulfaat in het water afgeven, dat door het lichaam transdermaal zal worden geabsorbeerd.

Samengevat is de combinatie van magnesiumchloride en Epsomzout dé ideale combinatie voor het herstellen van onze gezondheid en magnesiumbalans op verschillende niveaus.

Uitleg per product.

Magnesiumchloride
Magnesiumchloride is één van de belangrijkste en meest vitale mineralen die nodig zijn voor het leven. Zonder magnesiumchloride zou het menselijk lichaam niet in staat zijn vloeistoffen in de bloedvaten vast te houden, zenuwtransmissies uit te voeren, hart en spieren te bewegen of een goede nierfunctie te behouden. Magnesiumchloride is de meest krachtige vorm van magnesium voor snelwerkende toepassingen.
Magnesiumchloride wordt gemakkelijk geassimileerd en is daarom meer biologisch beschikbaar voor het lichaam. Magnesiumchloride is daardoor veel beter geschikt voor toepassingen op de huid en te gebruiken voor het op peil brengen van een magnesiumtekort.

Magnesiumchloride overtroeft Epsomzout omdat het beter wordt opgenomen en vastgehouden door de cellen. Het lichaam heeft veel chloride nodig omdat het ongeveer 70% van de totale elektrolyten vertegenwoordigt. Dat betekent dat magnesium en chloride samen gebonden een superfood en macrovoedingsstof voor cellen is.

Epsomzout (bitterzout) of magnesiumsulfaat.
Epsomzout bevat naast magnesium ook sulfaat (zwavel) wat ook veel positieve effecten heeft op onze gezondheid. De sulfaten helpen om hersenweefsel op te bouwen, de gewrichten te ondersteunen en ze bevorderen de aanmaak van spijsverteringsenzymen die het lichaam ontgiften.

Zwavel en ontgiften.
Sulfaat en sulfatering liggen aan de basis van veel fundamentele processen in het lichaam.  Zwavel speelt een zeer belangrijke rol bij de ruimtelijke structuur van eiwitten, bij enzymen en andere moleculen. Zwavel vervult in het lichaam een belangrijk functie bij de ontgifting. Sulfatering vindt plaats in de lever en in de darmen.
Is er een verstoring van het zwavelmetabolisme (de sulfatie) dan kan dit leiden tot een verhoogde doorlaatbaarheid van de darmen, een verminderde terugresorptie van stoffen (waaronder sulfaat) uit de nieren, problemen met het ontgiften, neurologische en allergische klachten.

Een andere stof die als gevolg van een bad met Epsomzout wordt afgebroken is melkzuur. Melkzuur is een stof die ontstaat bij plotselinge zware fysieke inspanningen, zoals bij sprinten, krachttraining en vechtsporten. Dit komt omdat het lichaam niet snel genoeg zuurstof naar de spieren kan brengen. Verzuring leidt tot krachtsverlies en pijn tijdens het sporten. Bovendien staat het melkzuur het herstel van de spieren in de weg.

Epsomzout is geweldig als je net een massage hebt gehad of een training hebt gedaan, of als je verkouden bent of hoofdpijn hebt en gifstoffen wilt verwijderen. Waar magnesiumvlokken meer herstellend en goed zijn voor hart, zenuwen en spieren en voor het op peil houden van onze magnesiumspiegels.

Bestel hier Epsomzout

SPAREN VOOR KORTING

Spaar jij al voor extra korting op je volgende bestellingen? Nee?
Doe dan mee met ons spaarprogramma en maak een GRATIS account aan EN *ONTVANG DIRECT 50 SPAARPUNTEN T.W.V. € 2,50 KORTING, die je gelijk kunt inwisselen voor korting op je bestelling.
Voor iedere € 1,00 (excl. verzendkosten) die je in onze winkel besteedt, ontvang je 1 spaarpunt.

20 spaarpunten = € 1,00 korting waard!

Lees hier meer over ons spaarprogramma.

*Geldig v.a. dinsdag 2 april 2019

Ré-genesis Magnesium

Apolloweg 282

8239 DB Lelystad

Telefoon 0320 410 902

www.regenesis-magnesium.nl

LIKE TWEET

Je ontvangt deze email omdat je je hebt ingeschreven voor onze nieuwsbrief.

Afmelden