WELCOME NEW MEMBERS

   Thank you for your confidence and support !

jjj

jjj

  ACTUS  CHAMBRE

Assemblée Générale/Asambleja e Përgjithshme 2018

La Chambre de Commerce et D’industrie France Albanie a tenu son Assemblée Générale et renouvelé son bureau le 6 février 2018 à l’hôtel Maktirana.                                              Dhoma e Tregtisë dhe Industrisë France- Shqipëri zgjodhi Këshillin e ri Drejtues për periudhën 2018-2020.                                                   

Lexo më shumë
En Savoir Plus

CONSEIL D’ADMINISTRATION DE LA CCI FRANCE-ALBANIE

Më 05/12/2017 u mbajt mbledhja e Këshillit Drejtues të Dhomës së Tregtisë dhe Industrisë Francë-Shqipëri në ambientet e Celesi Group.                                                                    En Savoir Plus   

L’avant-première du film “La Rose de Tirana”

Premiera e filmit -  “Trëndafili i Tiranës”. Një bashkëprodhim i ARTE France dhe SK MEDIA, me pjesëmarrjen e TV5 MONDE dhe regjizorit Frédéric Miterrand ...  

                                                        En Savoir Plus

Regarder les Photos

  ACTUS MEMBRES

 THE BLACK ROCKETS

  EPITECH ALBANIA

EPITECH Albania is a Branch of “Paris Graduate School of Digital Innovation” EPITECH- Grande Ecole program Licensed by the Ministry of Education, Sports and Youth in Albania (Order No 670, 2017) Opening at the beginning of the academic year 2017-2018...                       En Savoir Plus

   MEI REALTY

Mei Realty is a Company that operates mainly in Real Estate Industry. Our first office has been operating since 2009 in the field of Real Estate. Our Success journey began in September 2009 by becoming part of the global network...                                                                        En Savoir Plus

  Click Studio- Corporate Presentation

Contents:                                                                                                                                Click Studio – Introduction
• Technology Overview
• Project Governance & Key Processes...                                                       En Savoir Plus

  RENAULT- AUTOMITA

  AR& LO

Periudha udhetimit 05-11 Qershor

- Antalia është qyteti i pestë më i populluar në Turqi.  E vendosur në bregun juglindor të Anadollit, i kufizuar nga Malet e Demi, Antalia është qyteti më i madh turk ...  -Halkidiki është një rajon në Greqinë e Veriut i njohur për gadishullin e saj të zhurmshëm, që paraqet pyjet mesdhetare...                     Për më shumë oferta klikoni këtu

  Forum Des Affaires France- Balkans 2018

Les Balkans : découvrez une zone économique dynamique aux portes de l’UE, en processus d’adhésion, bénéficiant de fonds de pré-adhésion et de financements importants des bailleurs de fonds internationaux.....        En Savoir Plus

  ACTUS PAYS

Albania's Prince Leka Awards Mr. Julien Roche Chairman of CCIFA

Thursday, 12 December 2017 ROYAL RESIDENCE - The ceremony was attended by Princess Elia of Albanians...                                                                                                                             En Savoir Plus

Visite officielle à Tirana, les 14 et 15 décembre 2017, de M. Gérard Collomb

Vizita në Tiranë e Z. Frédéric Petit, deputet i zonës së 7-të për francezët që jetojnë jashtë Francës...  En savoir Plus

Remise de la distinction “Mère Theresa” à Madame Sylviane Muselier

Dekorata e lartë "Nënë Tereza" per znj. Sylviane Muselier  nga Presidenti Z. Ilir Meta...                    En Savoir Plus

KALENDARI I PANAIREVE QË DO TË ZHVILLOHEN NË POLONI

Kalendari i panaireve që do të organizohen pranë Qendrës së Ekspozitave dhe Kongreseve në Varshavë, në Poloni....                                                                                                                      Lexoni më shumë

Panaire ndërkombëtare në Turqi

1. Panairi: Nderkombetar i Mobilerise CRN IMOB    2. Panairi:  AGROEXPO 2018      3.Panairi: ISK-SODEX 2018     4. Panairi: Expo Pishina 2018                                                                                                                    Lexoni më shumë

 RAPORTI VJETOR 2017 / NUMRATORI 2018

Raporti Vjetor 2017

jj

Rapport d'Activités 2017

jj

Numratori 2018

jj

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

LE CONSEIL D'ADMINISTRATION 2018- 2020

LE PIRATAGE, LA DUPLICATION ET L’ENVOI GRATUIT A D’AUTRES CORRESPONDANTS QUE LES SEULS ABONNES DE CCI FA WEEKLY NEWS PEUVENT REMETTRE EN CAUSE SON EXISTENCE MEME. MERCI DE VOTRE COMPREHENSION SUR CE POINT.

Facebook Instagram Website

ccifa.al

Bul. “Deshmoret e Kombit”

Twin Towers, Tower 1, Kati 7, Tirana Albania 

Cel. +355 68 40 89 998 /+355 80 87 168
e-mail: info@ccifa.al