De Bonte Jongens zijn drie enthousiaste jongens uit Hoorn. Deze drie kleine mannetjes Ayden (6), Dion (8) en Noah (10) hebben iets bedacht om hun stad feestelijker te maken voor kinderen. Het idee ontstond nadat ze een kijkje mochten nemen op het Outdoor Stereo/Hoorn zingt Hollands festivalterrein.
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Voor een mooie stad

Litterati

Ruim 9.000 šŸ™Œ

Margreet presenteerde haar idee voor een wijkconciƫrge in de Kersenboogerd op de initiatievenmarkt. Deze week sprak ze met Intermaris en de Gemeente Hoorn. Een deel van de taken van de wijkconciƫrge worden al opgepakt. Lees de volledige update.

Leuk feitje. Wist je dat ze zelf al ruim 9.000 stuks zwerfvuil heeft opgeruimd en in kaart brengt met de app Litterati?

Lees update →

De Bonte Jongens

De Bonte Jongens zijn drie enthousiaste jongens uit Hoorn. Deze drie kleine mannetjes Ayden, Dion en Noah hebben iets bedacht om hun stad feestelijker te maken voor kinderen. Het idee ontstond nadat ze een kijkje mochten nemen op het Outdoor Stereo/Hoorn zingt Hollands festivalterrein. Steun jij ook hun idee?

Bekijk idee →


Stadsfeesten

Wat vind jij?

De Hoornse Stadsfeesten bestaan al 21 jaar. Drie dagen lang live muziek, dans en theater. De organisatie is in handen van een zeer gedreven team van vrijwilligers. Zij vragen nu om jouw mening. "Hoe kunnen we dit gratis festival nĆ³g leuker maken?" Help je mee?

Beantwoord vraag →