Klubmail fra Danmarks Skiforbund

Nyt fra sekretariatet

Husk medlemsindberetningen til DIF

Din klubs medlemsindberetning skal være registreret senest den 31. januar 2019. Det foregår via linket www.medlemstal.dk.

I forhold til den kollektive forsikring med DIF og DGI er det vigtigt, at I får indberettet det korrekte antal medlemmer.

Hovedtrækkene i registreringen er:
- Kun ét medlem pr. kontingent / aktivitet.
- Alle, der har betalt kontingent i minimum tre måneder i kalenderåret 2017, tælles med.
- Foreninger skal kun indberette medlemstal én gang, selvom de er medlem af flere af
hovedorganisationerne.

 

HUSK forsikringen!

Sæsonen står for døren og masse fantastiske skiture venter forude. Derfor er det vigtigt at klubben har styr på forsikringerne.

Som medlem af Danmarks Skiforbund er klubben dækket af den kollektive forsikring som DIF og DGI har indgået med TRYG.

Husk at printe og medbringe forsikringskortet når I tager af sted på klubbens ture. 

Læs mere her og se hvad forsikringen dækker.

Vær opmærksom - Svindlere prøver at narre foreninger til at udbetale penge. De er dygtige.

En dansk Sejlklub er blevet franarret 33.000 kroner. Kassereren modtog en mail, hvor det så ud som om den var afsendt af formanden, der bad om at få betalt en stor faktura.

Kontroller hellere to gange inden større beløb udbetales eller indfør en procedure ved udbetaling af pengebeløb.

Læs mere her..

SKI365

World Snow Day 20. januar 2019

Mere end 190 deltager sætter på søndag kursen mod Vallåsen for at deltage i World Snow day. FIS World Snow Day arrangeres i fællesskab af Danmarks Skiforbund, Skiklub Hareskoven og Vallåsen/Branäs Gruppen.

Det er andet år i træk, der afvikles en gratis dag på ski for børn, på Vallåsen i Sydsverige, kun 1,5 times kørsel fra København, og efter sidste års succes med mange deltagende børn gælder vi os til at gentage FIS World Snow Day.

Denne fantastiske dag, som åbner en helt ny verden for børn og unge med skiløb og snowboard, indeholder skileje, undervisning og liftkort for alle børn og unge fra 4 til 15 år, og på Vallåsen er det hele gratis for deltagerne i denne aldersgruppe. Voksne (16+) kan også deltage på dagen med mulighed for tilkøb af liftkort.

 

Tur til Hafjell/Nordseter i uge 7 med Holte Ski (søndag-søndag)

Holte Ski har ledige pladser på deres uge 7 tur til Hafjell/Nordseter.

Turen går til Hafjell, som er Norges tredje største alpine skiområde, hvor blandt andet det danske alpinlandshold har trænet – og er man til langrend, så har man over 300 kilometer at gå i gang med, da det er Nordsæter/Sjusjøen området der løbes i.

Turen er for alle, om man er til det rolige – det vilde – det udfordrende skiløb, og det er for de ældre – de unge – de gode – nybegynderen – familien – dem der troede de var gode, og dem der er det.

Kort sagt: Alle der har lyst til en hyggelig tur til Norge med masser af sne.

Der er booket to LUKSUS storhytter som ligger helt fantastisk på Mosetertoppen for enden af en lift, og langrendssporene lige uden for døren, så det er ski in og ski out, om man er til langrend eller alpint.

Hytterne er store og meget lækre med alt hvad hjertet ønsker af saunaer og hyggelige opholdsrum – hvis man betaler ekstra – en udendørs spa.

Læs mere om ture her 

Nyt fra Sporten

Danske Mesterskaber i langrend 2019 – årets danske og grønlandske langrendsfest

Igen i år afholdes der DM i langrend på Kvitåvatn i uge 5 (27.01-02.02).

DM ugen består af 5 konkurrencer afbrudt af enkelte ’hviledage’. Man kan vælge at deltage i alle konkurrencer eller udvalgte konkurrencer.

Man stiller op i klasser efter alder og køn, så alle kan være med og konkurrere med ligesindede. De yngste klasser er 0-7 år og de ældste er 80+ år.

Konkurrenceprogrammet er tilrettelagt, så voksne og børn starter forskudt på dagen, så der er rigelig med tid til at hjælpe og heppe på sin øvrige familie. Distancerne spænder vidt; fra sprint på 200 m og helt op til 50 km. Det varierer fra år til år hvilke konkurrencer, der er i klassisk stil og hvilke, der er skøjt/fri. Nogle konkurrencer starter med fællesstart andre med startintervaller på ½ min.

Læs mere her 

Sociale medier

Like os på Facebook og følg os på Instagram

Facebook Instagram

Kalender

Se aktivitetskalenderen på Danmarks Skiforbunds hjemmeside

Klubmailen

Har du indlæg til Klubmailen bedes du sende det til klub@skiforbund.dk

Danmarks Skiforbund

Idrættens Hus
Brøndby Stadion 20 
DK-2605 Brøndby

info@skiforbund.dk

Facebook Youtube Instagram
MailerLite