Zdravo!

 

Nadam se da ste dobro i da ste zdravi. Kako vreme odmiče, jazz događaji se polako vraćaju u grad. Prvo su počeli u manjim klubovima,ali sada ih je sve više i dosta su brojniji. Zato se udobno smestite jer je vreme za još jedan jazznikola newsletter.


Najčitaniji tekst

 

Pošto je pred nama leto i vreli dani želim da podelim sa vama jedan od najčitanijih tekstova sa mog bloga. To je tekst koji govori o tome: Kako pravilno rasporediti vreme za vežbanje u vrelim letnjim danima, ceo tekst možete pročitati ovde.


Jamm session

 

Jedno od mesta koje je nedavno ugostilo jazz sešne jeste Dorćol Platz. Na ovo m mestu svake srede od 21h možete uživati u muzici mladih jazz muzičara i nastupiti sa njima na sešnu. Njega organizuju Studenti i profespri sa Fakulteta Muzičke Umestnosti.

 

17.06. od 21h

Ulaz besplatan


Jazz soire

 

Još jedno od džez dešavanja na kom možete uživati na otvorenom pod vedrim nebom je Jazz soire trio. Ovo je trio koji postoji poslednjih godinu dana na Beogradskoj jazz sceni. Trio je sastavljen od dve gitare i kontrabasa. Repertoar sačinjavaju jazz standardi u autorskim aranzmanima. 

 

19. 06. od 21h

Beogradski Market


Unovčite svoj muzički talenat

 

Sada na kraju newslettera želim da podelim sa vama to da je vreme da unovčite vaše znanje. Nije bitno da li ste profesionalac ili rekreativno svirate neki instrument, vaše znanje možete unovčiti putem društvenih mreža. Iako ovo veliki broj ljudi u svetu radi u Srbiji je jako mala konkurencija. Takođe ovu metodu možete primeniti na bilo kojoj drugoj oblasti. Unovčite talenat sada.


Sva prethodna izdanja Jazznikola newslettera možete pročitati na mom sajtu: www.nikolamirosavic.rs/newsletter tu možete pročitati šta se sve dešavalo na domaćoj džez sceni poslednje dve i po godine.

 

Hvala ti što ste tu i što čitate ovaj Newsletter, želim vam ugodan ostatak nedelje i dobar provod na džez svirkama.


Jazznikola newsletter | Bana Ivaniša, Belgrade
This email was sent to | Unsubscribe | Forward this email to a friend
Powered by MailerLite