REIKI ZA OTROKE po otroško

sobota 1.4. 2017 ob 16.00 uri

MALCE DRUGAČNO POPOLDNE za vaše otroke...

Morda imate ob tej temi in povabilu pomisleke?

Ni potrebe....in strahu, da to ni za naše otroke! Najprej sem to sama sprobala na svojih dveh fantih in še na prijateljičinem, takrat so bili še osnovnošolci v starosti 13 let. Potem sem nekaj časa razmišljala, kako bi to dojemala moja hči, ki je bila takrat stara 7 let. In ker je tudi moja prijateljica vedno za akcijo in reiki prakticira tudi sama, sva na pobudo moje in njenih dveh hčera starosti 6 in 9 let, poskusili tudi to. Potem sem imela reiki še dvakrat, v starosti 6 in 8 letne deklice, pa še OŠ otroke....pa da preidem k bistvu ZAKAJ menim, da je to koristno in uporabno!

NAŠI OTROCI SO POSEBNI...

so drugačni! So bolj odprti za notranje in zunanje zaznave drugih dimenzij, čimer strokovnjaki pripisujejo ime kristalni, indigo otroci..itd.

V svetu, kjer živimo, pa umirjanje uma nima svojega prestola, lahko rečemo, da se izgublja v poplavi informacij in elektronike. Reiki je eden izmed načinov, kako umiriti otroški um in se igrati z njim!

Verjamem, da če ste sami spoznali to preprosto metodo, se povsem strinjate z mano! Tu ni vprašanje starosti vašega otroka, bolj je vprašanje v naši glavi ali je to ŽE primerno zanj?

Ko sem delala reiki s temi malimi otroci, je  težko tudi moj um dojemal, da ti otroci vendarle nimajo balasta v sebi, da stvari samo tečejo brez bremen skozi njih kot čist, pretočen kanal in tiste neverjetne ročice, ki dajejo stik-dotik roke drugemu so nežne in čuteče. In ti otroci dojemajo stvari bolj kot bi si mislili. Nisem jih želela obremenjevati s čakrami...a tema jim je bila nadvse zanimiva. Lahko bi rekla, kot da vse to že poznajo!

Starost otroka je vedno dilema, zato vi sami najbolj veste, kdaj je vaš otrok dovolj dojemljiv za sprejemanje, ki je več kot igra.

PO OTROŠKO... DOŽIVETI REIKI

Reiki delavnico naredimo po otroško seveda.  To pomeni, da se pogovarjamo precej krajše kot ponavadi. V bistvu je delavnica igra doživljanja skozi izkušnjo!

Poigramo se z reikijem na kristalčkih, rožici, vodi, hrani, delamo v paru...duhamo razna eterična olja, gledamo skozi očala našo auro, pogledamo kje imamo čakre...

Seveda je odvisno od starosti otrok. Z manjšimi je Reiki igra, z večjimi še kaj več kot to! Npr. kako biti sproščen pred testom, pred tekmo...itd.

Čas, ki si ga vzamemo za doživljanje z Reikijem je nekje 2-3 urce, odvisno od starosti.

Kadar imamo manjše otroke (od 6 let dalje), ste seveda dobrodošli zraven tudi starši, če smatrate, da otrok ne zna biti samostojen. 

Zelo lepo je, kadar se cela družina odloči za reiki, se pravi skupaj z otroci. To sem imela je parkrat. Otroci presenetijo celo svoje starše...

Ali pa se odločite kot mama/oče in otrok. Vsi ste dobrodošli kadarkoli začutite klic! Moje poslanstvo je - predati to kar čutim in delam iz srca! 

ŠE PODROBNOSTI...

DATUM:  sobota popoldan 01.04.2017

URA:  ob 16.00 do nekje 19.00 

LOKACIJA:  

Dotik Sreče, Latkova vas 94a Prebold

PRIJAVA:  dotik.srece@gmail.com

                        ali 041-767759

PRISPEVEK:  44 eur

(vključuje kristal, rožo, prigrizek in še...

Ob prijavi navedite starost otroka in morebitno vašo prisotnost.

V primeru, da bo skupina različnih starosti, bom poskušala razdeliti v dve podobni!

Sicer pa, otroci nimajo problemov glede manjši-starejši a ne! Naj bo to še stvar našega dogovora....

PRIJAVA NA OTROŠKI REIKI

IZKUŠNJE: nekaj malega za pokušino pravijo...

Moja hči Lana se tega dostikrat spomni, kadar se kdo od njenih prijateljev poškoduje. Enkrat je pozdravila priškrnjen prst med vrati in obisk zdravnika ni bil potreben, potem razni padci in udarci, kjer nekdo neutolažljivo joka. Takrat rabimo toplo roko, ki jo položimo na nekoga! Tudi kadar sama težje spi zaradi zamašenega nosu, kašlja in podobno...si naredi/vklopi  reiki v postelji in lažje in hitreje zaspi! Učimo otroke preprostih stvari, da si pomagajo sami in so drugim prva pomoč.

Pokažimo jim, da je nekaj VEČ, čemur je vredno ZAUPATI!

                                                                                                   Topel objem do vas dragi starši

DOTIK SREČE, Mateja Gorič s.p.

Latkova vas 94a, 3312 Prebold

dotik.srece@gmail.com

041/ 76-77-59

www.dotiksrece.si

LIKE FORWARD
MailerLite