Varmt välkommen till en vinprovning i sydfransk tappning !

Théoule-sur-Mer 11 november 2019

Nu kan du äntligen ta reda på vad vi på Franska Vinkompaniet erbjuder...och du som vet sedan tidigare, det finns säkert en del viner du inte har provat ännu...

Vi kommer upp till Sverige och tar med oss ett urval sköna viner i alla färger och lite bubbel givetvis. Dessutom tar vi med oss vinmakaren Madame Delphine Faraud från Domaine du Cayron och hon har med sig lite äldre årgångar av sitt underbara Gigondas (2005, 2007, 2012 och 2017), det vill du inte missa!


Det praktiska:

- Platsen är Restaurang Cassi, Narvavägen 30 i Stockholm.

- Datumet är 19/11.

- Du har två pass att välja på: 17.00 - 18.30 eller 19.00 – 20.30. Drop-in när man vill inom respektive pass.

- Priset är 275 kr/person, föranmälan och förskottsbetalning. Anmäl dig fram till söndag 17/11 till info@franskavinkompaniet.com och ange vilket pass du vill gå på. Betalningsinformation kommer med bekräftelsen.

- Tänk på att utrymmet, och därmed antal platser, är begränsat så först till kvarn tillämpas.


Varmt välkomna till en spännande kväll på Restaurang Cassi den 19/11!

 

 

Bästa Hälsningar, 

Peter & Kristina

För nytillkomna läsare är Franska Vinkompaniet ett franskt vinhandelsföretag med bas i Théoule-sur-Mer, en liten by i södra Frankrike. Via distanshandel erbjuder vi kvalitetsviner i olika prisklasser som oftast produceras i små volymer, direkt från vingården hem till dörren. Det finns ett fantastiskt utbud av viner som produceras av småskaliga, passionerade och skickliga vinmakare runt om i Frankrike. De som gör det där lilla extra, ett vin med hjärtat, så som de själva vill ha det. Vi ser fram emot att få dela med oss av denna skatt och att kunna förmedla en del av dessa härliga viner.

Varmt välkomna till Franska Vinkompaniet och nya vinupplevelser!

Alla texter här och i bilagor är skrivna med ambitionen att vara så korrekta som möjligt, men i sedvanlig ordning reserverar vi oss för eventuella felskrinvingar, oväntade årgångsbyten samt begränsningar i tillgången.

All rights reserved © Franska Vinkompaniet 2019

Facebook Instagram

Franska Vinkompaniet

19 Boulevard de l'Estérel

06590 Théoule sur Mer

France

Tel. +33 (0)4 92 92 88 35

www.franskavinkompaniet.com

butik.franskavinkompaniet.com

info@franskavinkompaniet.com