Poglej v spletnem brskalniku.
e-Medvode
Napovedujemo
DRUŽABNE IGRE Z ANJO

🕑 16.00
🏠 Knjižnica Medvode
📍 Knjižnica Medvode
📞 01 361 30 53

DRUŽABNE IGRE Z ANJO

🕑 16.00
🏠 Knjižnica Medvode
📍 Knjižnica Medvode
📞 01 361 30 53ROMANJE S KOLESI NA BREZJE IZ PRESKE

🕑 5.00
🏠 Pred Župniščem Preska
📍 Župnija Preska
📞 051 303 164

IZLET PD MEDVODE (izletniški odsek): LEPA GLAVA

🏠 Zbor pred BC Medvode
📍 PD Medvode
📞 Info in prijave: 041 582 208

"SOCIALNE VEŠČINE IN ČUJEČNOST« - IZKUSTVENE POČITNICE V NARAVI

🕑 Od ponedeljka do petka, 7.30 - 16.30
🏠 Prostori TD Zbilje, Zbilje 30
📍 KUD Zbilje
📞 Info in prijave: 041 939 277


Legenda:

Novice in obvestila
VISITMEDVODE.SI
Nova pokrita tržnica, park in večnamenska prireditvena ploščad

V centru Medvod ob Medvoški cesti smo ob letošnjem občinskem prazniku slovesno odprli pokrito tržnico, park in večnamensko prireditveno ploščad. S tem dolgo pričakovanim projektom smo uredili eno od neurejenih točk središča mesta in uresničili željo vseh lokalnih kmetovalcev, pridelovalcev in izdelovalcev, ki so že doslej na začasni tržnici ponujali svoje pridelke in izdelke.

Preberi več
KNJIŽNICA MEDVODE POLETI

Knjižnica julija in avgusta obratuje po poletnem delovnem času. V času, ko je knjižnica zaprta, lahko gradivo vrnete v za to postavljen knjižni nabiralnik ob službenem vhodu v knjižnico (železna vrata).

Če pa odhajate na dopust in potrebujete gradivo za daljši rok, je v poletnih mesecih - ob predhodnem dogovoru s knjižničarjem - možna takojšnja izposoja za 42 dni. Tako boste na počitnicah brez skrbi, da gradiva zaradi rezervacij ne bi bilo možno podaljšati.

Morda pa je čas pred dopustom ravno pravšnji, da si v naši Bukvarni na sotočju med odpisanim gradivom za simboličen znesek izberete nekaj zase - tako vas ne bo skrbelo, če ga slučajno pozabite na morju ... En tak kotiček najdete pri izposoji, zraven CD-jev, drugega pa v veliki čitalnici, poleg novosti.

Poleti si v knjižnici sicer lahko ogledate tudi katero od razstav, se v igralnici na Družabnih igrah družite z Anjo, sodelujete pri likovnem natečaju ali pa berete v okviru Poletavcev in NajPoletavcev ...

Vabljeni!

Informacije na telefon: 01 361 30 53
E: info@knjiznica-medvode.si
W: www.knjiznica-medvode.si

Namig za izlet

PARK VOJAŠKE ZGODOVINE V PIVKI

Park vojaške zgodovine je muzejsko in doživljajsko središče, ki nastaja na območju starih italijanskih kasarn v Pivki. Osnovni cilj projekta je na podlagi bogate vojaško-zgodovinske dediščine tega območja osnovati razgibano turistično središče, ki je namenjeno izobraževanju, raziskovanju in izjemnim doživetjem. Park vojaške zgodovine je rezultat močne volje ljubiteljev vojaškozgodovinske zapuščine v občini Pivka in na Ministrstvu za obrambo Republike Slovenije ter občinske uprave v Pivki, ki je v svoji vojaški dediščini prepoznala velik razvojni potencial.

VEČ O PARKU

Okusi Medvod
ZAPEČENE TESTENINE PO MEDITERANSKO

Skuhajte najljubše testenine in jih zmešajte z bešamelom, paradižniki, olivami in mediteranskimi začimbami. Pripravljene testenine potrosite s sirom in hrustljavo zapecite v pečici. K jedi ponudite veliko skledo sezonske solate in uživajte v slastnem kosilu!
(recept TUKAJ)

facebook instagram youtube
Javni zavod Sotočje Medvode

Ostrovrharjeva ulica 4, 1215 Medvode
Slovenia

To sporočilo ste prejeli, ker ste se prijavili na prejemanje e-novic. Če ne želite prejemati tovrstnih sporočil, se lahko preprosto odjavite s klikom na spodnjo povezavo.

Ne želim prejemat obvestil.
MailerLite