Paverpol Nieuwsbrief | maart 2019 | nr. 147

Fleur kondigt de lente aan

Fleur kondigt de lente aan

Met het nieuwe Paverpol maandpakket Fleur kondigen we lente aan! Fleur is leuk om te maken, voor jezelf of iemand anders. Leuk detail is het kleine bloemvaasje in haar hand. Hierin kun je een verse bloem zetten!

Het Paverpol pakket Fleur bevat de volgende materialen: Paverpol lichte perzik 500 ml, Wrappers, Pavercolor Terracotta en Jeansblauw, Pavercotton, Reeves acrylverf licht groen, 1 metalen pin 30 cm, draadframe 40/60 en een plastic bloemen buisje met dop. 

Voordelig geprijsd
Zoals je van ons gewend bent, is dit maandpakket deze maand aantrekkelijk geprijsd. Je krijgt maar liefst 20% korting als je het pakket in maart bestelt. Je betaalt dan slechts € 36,75 in plaats van € 45,91. Snel bestellen dus en aan de slag. Dan ben je klaar als de lente officieel zijn intrede doet!

Ontvang een gratis boek Ontdek Paversand!

We zijn blij met iedere klant in onze webshop. Je bestelling pakken we zorgvuldig voor je in en natuurlijk doen we je pakketje zo snel mogelijk op de bus.

Maar we doen graag meer voor je! Daarom bieden we je deze maand een gratis boek Ontdek Paversand ter waarde van € 10,15, bij iedere bestelling van € 50 of meer in onze webshop.

Ontdek Paversand!
Met dit boekje willen we de kracht en de mogelijkheden van Paversand onderstrepen. Naast een uitleg over het gebruik, tonen we tal van kunstwerken, inclusief een kleine werkbeschrijving. Deze Paverpol kunstwerken zijn gemaakt door kunstenaars die allemaal op hun eigen manier met Paverpol werken. Vanzelfsprekend wensen we je veel plezier met het maken van één van deze kunstwerken of een ander kunstwerk waarvoor je wellicht in dit boekje de inspiratie vindt. 

Bezoek de Paverpol webshop

Het wordt een kleurrijke lente!

Zelf aan de slag met deze Paverpol tulpen? Deze werkbeschrijving (en heel veel andere) vind je in onze webshop. Voor slechts € 2,50 loodsen we je er stap voor stap doorheen.  

Doe mee aan de Paverpol Trainingsdagen: voorjaar 2019

Deze maand starten de Paverpol Trainingsdagen! Schrijf je in en doe mee!

De trainingen worden verzorgd door Jan en Jossy de Roode. Jossy maakte ook dit prachtige Paverpol kunstwerk.

Paverpol Trainingsdag 1:
22 maart en 5 april 2019
Paverpol Trainingsdag 2:
23 maart en 6 april 2019

Meer info en aanmelden
De trainingsdagen zijn los van elkaar te boeken. Een Paverpol Trainingsdag kost € 75,- per dag. Boek je beide trainingsdagen, dan zijn de kosten € 140,-. Alle benodigde materialen, koffie/ thee en lunch zijn inbegrepen. Kijk op de website voor meer informatie. Voor vragen of aanmelden, e-mail: info@josefine-art.com. 

Facebook Topper

Characters in Paverpol - Diana Hume deelde dit prachtige werk op Facebook. De symboliek is veelzeggend: Hoop, Help, Hou vol. 

Deze foto werden deze maand het meest bekeken op de Facebook pagina's Paverpol International en Paverpol Benelux.

Burgh-Haamstede - Expositie Paverpol
Bij Galerie Haamstede zijn de Paverpol beelden van Jan en Jossy de Roode van Studio Josefine Art te zien! Dit is een doorlopende expositie. De galerie heeft tijdens de wintermaanden variabele openingstijden, dus bel even met de galerie als je een kijkje wil nemen!

Dordrecht - Paverpol workshops en expositie
Sylvia van de Kamp heeft  weer een aantal Paverpol workshops op de planning staan, en wel op zaterdag 2 maart en zaterdag 30 maart. Op zaterdag 6 april biedt zij in Creatief Centrum in Sliedrecht 2 workshops van 10.00 tot 15.00 (aanschuiven kan tot 13.00). Een beeldje maken voor 20,- euro. Inschrijven kan natuurlijk ook, zo ben je verzekerd van een plekje. Ga hiervoor naar de website van Sylvia. Zondag 14 april  vind je Sylvia van 11.00 tot 17.00 in de Expo Reeweghal in Dordrecht.

Kalmthout (België) - Expositie Paverpol
Liliane Van Tilborgh exposeert haar werk tijdens de groepstentoonstelling Eutrama van 11 t/m 15 april in Kunsthuis Ernest Albert in Kalmthout (B).


Noordwijk - Paverpol workshops
Er zijn 2 open workshops gepland in Noordwijk. Kies een dag en ga gezellig een prachtig beeld maken. Het grote tuinbeeld, de Roadrunner is ook mogelijk!

  • vr 12 april 9.30 – 16.00 u óf
  • vr 25 mei 9.30 – 16.00 u

Voor € 65,-- per persoon maak je een mooi beeld, geniet je van een lekkere lunch en is er de gehele dag koffie/thee en gekoeld water. Voor het grote tuinbeeld is er een toeslag van € 10,--. Kun je één van deze data niet en heb je zelf een groep van 4 personen of meer? plan dan in overleg met Séline zelf een datum voor een 1 daagse workshop. Origineel uitje voor een vriendinnendag, familie uitje of gezellig met collega’s! Inschrijven en informatie op de website www.afrit24.nl maar je kunt voor informatie ook altijd contact opnemen met Séline 06-12970112 of info@afrit24.nl.

Paverpol International

Ambachtsweg 21
4421 SK KAPELLE

service@paverpol.com
www.paverpol.com

SHARE TWEET FORWARD