En een persoonlijke boodschap van Astrid Nouwens Bekijk deze e-mail in uw browser
Nieuws over onze verhuizing

Geachte   ,

Na een periode van ruim 26 jaar komt er een einde aan onze tijd in Breda. Sinds afgelopen maandag 14 december is ons kantoor gevestigd in Hendrik-Ido-Ambacht, vlakbij Rotterdam. Nu Robinson Cruises sinds 1 januari jl. deel uitmaakt van de FST Group is de keuze gemaakt om intrek te nemen in het pand waar ook de andere reisspecialisten gevestigd zijn. 

Uiteraard bent u ook hier van harte welkom voor een gesprek met een van onze cruisespecialisten. Vanwege de huidige situatie zouden wij het fijn vinden als u hiervoor vooraf een afspraak wilt maken. 

Nieuwe adresgegevens

Robinson Cruises
Veersedijk 95
3341 LL Hendrik-Ido-Ambacht

Het postadres wordt:
Postbus 264
3340 AG Hendrik-Ido-Ambacht

Persoonlijk nieuws van Astrid Nouwens

Een jaar geleden droeg ik 'mijn kindje' over aan een unieke groep van reisspecialisten, de FST Group.

Een bedrijf waar Robinson Cruises verder kon uitgroeien met behoud van eigen identiteit en karakter. 

De ideeën & inspiraties waren enorm, totdat Corona om de hoek kwam kijken en alles spijtig genoeg totaal veranderde. Hopelijk is het einde van deze pandemie in zicht en kunnen we op korte termijn weer starten met het creëren van toonaangevende & prachtige cruise-reizen.

Ondanks dat het me emotioneel raakt, heb ik toch besloten de cruisewereld min of meer te verlaten en te gaan genieten van mijn 'pensioen'. Als adviseur blijf ik betrokken en daarnaast heb ik het volste vertrouwen in een juiste voortzetting door Dieke en het volledige team van cruisespecialisten binnen het familiebedrijf in Hendrik Ido Ambacht. Ik wens ze allen veel succes in een goede gezondheid!

Robinson Cruises, een prachtige parel

Al meer dan 50 jaar weten wij als familiebedrijf dat een tevreden gast onze beste ambassadeur is. In 1978 startte ik als 19-jarige jongen mijn reisonderneming. Inmiddels maken drie van onze zonen als derde generatie deel uit van ons familiebedrijf. Wij koesteren een goede relatie met onze gasten. Bij Robinson Cruises heeft het organiseren van klachtloze reizen de allerhoogste prioriteit. Dat spreekt ons aan en daarom zijn wij blij dat Robinson Cruises nu deel uitmaakt van de FST Group. Elke reisspecialist heeft een eigen DNA en onderscheidend vermogen. Dat is zo en dat blijft zo. U kunt er van verzekerd zijn dat uw cruise bij ons in goede handen is. De parel Robinson Cruises krijgt een mooi plekje in de kroon van de FST Group. Samen met Dieke en ons team van cruisespecialisten verwelkomen wij u binnenkort graag aan boord van één van onze unieke cruises wereldwijd.

Hartelijke groet,

Boudewijn, Harold, Corstiaan en Cees van Pelt

Robinson Cruises

Veersedijk 95
3341 LL Hendrik-Ido-Ambacht
Nederland

facebook
+31(0)76 - 530 99 88
info@robinsoncruises.nl

Wilt u deze nieuwsbrief liever niet meer ontvangen?

Afmelden
Robinson Cruises maakt deel uit van de FST Group