Paverpol Nieuwsbrief | mei 2019 | nr. 149

Gratis boek Paverpol World Art bij je bestelling!

Bij Paverpol International vinden we het belangrijk om elkaar te inspireren. Om die reden zijn we actief op onze Facebook pagina's. Nóg meer inspiratie  vind je in het boek Paverpol World Art. Deze maand krijg je het gratis bij iedere bestelling van 50 euro of meer.

Op onze nieuwe website vind je informatie over het gebruik van onze producten. Daar vind je ook onze webshop. De betaalmethodes zijn iDeal, CreditCard en Bancontact. In het boek Paverpol World Art (t.w.v. € 18,30) tonen ruim zestig kunstenaars en artistieke hobbyisten van over de gehele wereld hun creaties in 227 foto's verdeeld over 128 pagina's. Dit is een must voor iedereen die met onze textielverharder werkt of wil gaan werken. 

* deze aanbieding geldt t/m 31 mei 2019 en wordt uitsluitend berekend over de producten, niet de verzendkosten.

Leuk om te maken: een Paverpol bloemenmandje

Met Paverpol kun je heel veel kanten op. Mooie sculpturen maken, tuinbeelden, canvassen decoreren of een persoonlijk mandje maken voor de voorjaarsbloemen.  

We hebben hiervoor een Paverpol maandpakket samengesteld. In het pakket zit: 500 gram Paverpol transparant, Relief Decoration en Stockinette. Verder heb je wat aanvullende materialen nodig: vogelzand, diepvrieszakje, kantje of een andere natuurlijke decoratie.

Begin nu!
De Paverpol producten samen kosten normaal € 26,15. Deze maand kost het pakket slechts € 20,95. Dat is een korting van 20%. Bestel snel en ga aan de slag!

Bestel het Paverpol bloemenmandje

Doe mee met de

Paverpol Trainingsdagen

We hebben nieuwe Paverpol Trainingsdagen voor je in petto! Schrijf je in en doe mee!

De Paverpol Trainingsdagen zijn ideaal om alles te weten te komen over Paverpol en de vele toepassingen. Ontdek de vele mogelijkheden: je zult verrast zijn! 

Trainingsdagen
De trainingen worden verzorgd door Jan en Jossy de Roode. Jossy maakte ook dit prachtige Paverpol kunstwerk.

Paverpol Trainingsdag 1:
28 juni 2019 en 5 oktober 2019
Paverpol Trainingsdag 2:
29 juni  2019 en 6 oktober 2019

Je ontvangt na afloop een certificaat. Als je beide dagen succesvol doorlopen hebt, ontvang je tevens een cursusleidsters certificaat. Je bent dan Certified Paverpol Instructor (CPI). Kijk op de website voor meer informatie. Voor vragen of aanmelden, e-mail: info@josefine-art.com. 

Winnaars beginnerspakket

De recente flyer actie in Dordrecht en Papendrecht heeft heel wat reacties opgeleverd. Leuk om te zien dat er zoveel belangstelling is voor Paverpol!

We hebben onder de nieuwe abonnees op onze Paverpol nieuwsbrief twee Paverpol Beginnerspakketten verloten t.w.v. € 18,25. De winnaars zijn: Kim de Vries en Anne Vermeulen. Stuur even een bericht naar service@paverpol.com met daarin je adres. We sturen het pakket dan z.s.m. op!

Facebook Topper

De Engelse kunstenares Stephanie Jacobs deelde dit prachtige werk op Facebook. Ze maakte het vier jaar geleden in de stijl die zo kenmerkend is voor haar. Bekijk meer van haar werk op de Facebook Stephanie's Creations.  Stephanie verzorgt ook Paverpol workshops! 

Deze foto werd deze maand het meest bekeken op de Facebook pagina's Paverpol International en Paverpol Benelux.

Burgh-Haamstede - Paverpol workshops en expositie 
De Paverpol voorjaarsworkshops van Jossy de Roode: vrijdag 3 mei, hele dag, zittend of staand figuur | zaterdag 11 mei ochtendworkshop met keuze uit 3 onderwerpen | vrijdag 17 mei hele dag, een figuratief beeld of een abstract beeld naar keuze | vrijdag 7 juni hele dag, buitenbestendige reiger | zaterdag 25 mei hele dag, mixed media op canvas. 
De ééndaagse Reiger voor in de tuin workshop is erg populair. Deze worden gemaakt met de Paverpol zandpasta. Max. 8 deelnemers, workshopdatum in overleg. Zie voor tijden, prijzen en voorbeelden de website van Josefine Art
Ben je in Zeeland? Bezoek dan Galerie Haamstede. Daar zijn de Paverpol beelden van Jan en Jossy de Roode van te zien! Dit is een doorlopende expositie. De galerie heeft variabele openingstijden, dus bel even met de galerie als je een kijkje wil nemen! 

Deurne (NB) - Paverpol workshops en (kunst)markt
Geef je moeder een leuke workshop cadeau bij Maakeenswatmoois. In mei kan de workshop gevolgd worden op woensdag 8 mei, donderdag 16 mei of maandag 27 mei. Op Hemelvaartsdag, donderdag 30 mei a.s., is Annemie van Lieshout met haar Paverpol sculpturen aanwezig  op de Franse markt bij de Cacaofabriek in Helmond. Kijk voor meer informatie op de website van Maakeenswatmoois.

Dordrecht - Paverpol workshops 
Sylvia van de Kamp heeft  weer een aantal Paverpol workshops op de planning staan. Op donderdagochtend 16 mei staat er opnieuw een Paverpol workshop gepland bij de conceptstore in Papendrecht. Deze workshop kost 25,- euro en is van 10.00 tot 12.30. Voor de  Paverpol workshop van zaterdag 25 mei heeft Sylvia nog 1 plekje vrij. Ook zaterdag 22 juni staat er weer een Paverpol workshop gepland en daar kun je je nog voor inschrijven.
Interesse in een workshop bij Sylvia? Je kunt in overleg met familie, vrienden of collega's zelf een datum inplannen.

Goes - Paverpol kunstmarkt
Riet de Kroo is op zaterdag 18 mei aanwezig op  kunstmarkt in het Zeeuwse Kapelle.

Goes - Paverpol workshop
Schrijf je nu in voor de dagworkshop Buitenbestendige reiger maken op zaterdag 8 juni. Deze wordt verzorgd door Jan en Jossy de Roode en wel op een fantastische locatie: Hof Olmenstein in Kloetinge (Goes). Je maakt de reiger met een Paverpol zandpasta. Vorm en kleur bepaal je natuurlijk helemaal zelf!  Leuk om alleen te komen. En misschien nóg leuker samen! Wij maken er een ontspannen dag van, natuurlijk inclusief een gezellige en lekkere lunch. Dat is gastvrouw Arianne de Voogd wel toevertrouwd!
Deelnemen? De kosten bedragen 75 euro, incl. materiaal en lunch. Je gaat gegarandeerd met een prachtige unieke reiger naar huis! Inschrijven kan via: service@paverpol.com.

Noordwijk - Paverpol workshop
In het gezelligste atelier van Noordwijk kun je met Paverpol, Paversand en ArtStone aan de slag. En uiteraard kun je deze creatieve dag combineren met een rondje langs de prachtige kleurrijke bollenvelden! Heb je een gezellige vriendinnendag, familieweekend of zoek je een uitje met collega’s? Bij Afrit24 kun je vanaf 4 personen een privé workshop boeken. Kleinere beeldjes vanaf € 37,50, groot beeld € 65,--, beeld XXXL € 75,-- p.p. inclusief koffie/thee en een heerlijke lunch.

In mei kun je ook terecht op de open workshop:

  • vr 25 mei 9.30 – 16.00 u

Voor € 65,-- per persoon maak je een prachtig beeld in 1 dag, geniet je van een lekkere lunch en is er de gehele dag koffie/thee en gekoeld water. Inschrijven en informatie op de website www.afrit24.nl maar je kunt voor informatie ook altijd contact opnemen met Séline 06-12970112 of info@afrit24.nl.

Moederdag! Geef een cadeau dat ze zich altijd blijft herinneren: een Paverpol workshop. Natuurlijk sámen met haar!

Bekijk alle Paverpol workshop locaties

Paverpol International

Ambachtsweg 21
4421 SK KAPELLE

service@paverpol.com
www.paverpol.com

SHARE TWEET FORWARD