Nieuwsbrief nr. 6

27/01/2019

Hallo daar Anamma'ers, 

Nieuwsbrief nummer 6 zit tjok vol. Copa Session, Mini Copa, Doe-dagen, Lokale helden, Villa Anamma... Lees wat je interesseert en euhm: tot snel eens op een van onze evenementjes! 

Kick-Off editie 10

Op 11/12 werd de kick-off van Copacobana Festival 2019 gegeven. Er waren zowel bekende als minder bekende gezichten aanwezig. Het was zoals vorig jaar een informeel moment waarop de werkgroep-verantwoordelijken een woordje uitleg gaven over waarrond gewerkt wordt binnen hun werkgroep.

Na de verschillende uitleggen, was er tijd om bij te praten bij een lekker pintje. Voor de 'nieuwe' vrijwilligers was er tijd om vragen te stellen aan de werkgroep-verantwoordelijken en bij te praten met de andere vrijwilligers. 

Het was fijn om iedereen nog eens terug te zien. Een fijne, gezellige en informatieve avond. Was je er niet bij of ken jij iemand die meer betrokken zou willen zijn bij Copacobana Festival? Stuur dan even een mailtje naar vrijwilliger@copacobana.be.

Wil je meer weten over de werkgroepen? Neem een kijkje op copacobana.be of contacteer jochen@anamma.be.

Copacobana Festival 2019

De kick-off is gepasseerd dus kunnen we beginnen met aftellen naar editie 10. Hoewel er nog niet officieel is gecommuniceerd over de concrete datum van Copacobana Festival, voelen we aan ons water dat Copacobana Festival zal doorgaan het laatste weekend van juni. Let the count down begin! (En wie weet breien we er nog iets aan... But shhhhh)

DAGEN UREN MINUTEN SECONDEN

Copa Sessions

Copacobana Festival organiseert voor het eerste een zoektocht naar onbemind talent. Omdat we al onze creativiteit nog nodig hebben om Copacobana Festival in te kleden, kozen we ervoor om de zoektocht om te dopen tot Copa Sessions. Een heuse Copacobana vakjury selecteerde eerst 6 bands uit een 150-tal inzendingen die binnen kwamen via VI.be. Door het groot aantal kwaliteitsvolle inzendingen hebben we het aantal bands naar 12 gebracht.

Vanaf 31 januari nodigen we 12 weken lang, elke donderdag een band uit om hun kunnen te tonen in Villa Anamma. Op die manier wordt Villa Anamma al iets meer cultuurhuis.

Als Anamma zijnde, kozen we voor dit opzet omdat we  jong, nieuw talent een kans willen geven en hiervoor de nodige financiële steun voor willen geven. Hoofdprijs? Een plek op één van de podia op Copacobana.

Alle praktische informatie zal te vinden zijn op villa-anamma.be, copacobana.be en Facebook

Lokale Helden & Mini Copa

Nog meer muziek! Dit jaar doet Anamma vzw mee met Lokale Helden, het grootste muziekfeest van Vlaanderen en Brussel op vrijdag 26 april 2019. We doen dit op de parking van Villa Anamma en maken er een gezellige, lokale avond van.

Nadat het besluit er kwam op Lokale helde te organiseren, klonk van alle kanten: ‘Het is toch jammer om een podium, gezelligheid, bar en zoveel meer te voorzien voor maar één avond’. Dus: kom op zaterdag 27 april naar een mini versie van het Copacobana Festival in en rond het feeërieke Villa Anamma. We kleden heel de parking en tuin aan, maar ook binnen in de Villa verzorgen we de sfeer. Jong& oud, groot & klein, dik & dun: zorg dat je er bij bent, want het wordt een fantastisch feest! 

Meer informatie over Lokale Helden en Mini Copa volgt snel!

We zijn opzoek naar een nieuwe magazijn/werkplek

Door een vervelende samenloop van omstandigheden zijn we in september uit ons magazijn in de Heiveldstraat moeten verhuizen. La Roy depanneert ons voorlopig met een stockage plaats in Wetteren. We zijn nog steeds op zoek naar een beter alternatief en/of werkplaats dichterbij om onze doe-dagen in te richten.

Mocht je tips hebben voor een magazijn/werkruimte of zelf een ruimte hebben waar er gewerkt kan/mag worden, laat het ons zeker weten. Stuur een mail naar joachim@anamma.be

Villa Anamma

Een korte update over waar we staan met Villa Anamma. Zoals jullie, hopelijk, al weten is het restaurant al open sinds 1/06/2018. Ondertussen zitten we natuurlijk niet stil en zijn na maanden van brainstormen, bedenken en fine-tunen over het uiteindelijke concept “Villa Anamma” de eerste goede stappen gezet en is er principieel akkoord voor onze plannen bij de stadsdiensten.

Het plan met het gebouw is heel breed. Anamma vzw zou graag een culturele hotspot maken van het oude Kasteel Carelshof. De zoektocht naar financiering en verdere praktische uitwerking wordt verder gezet!

Wil je zelf graag meedenken? Zalig! Stuur een mailtje naar jochen@anamma.be en we nodigen je uit voor de eerst volgende vergadering.

Of kom gewoon eens langs om iets lekker te drinken of te eten. Meer info kan je vinden op villa-anamma.be of https://www.facebook.com/VillaAnamma/.

Tot snel! 

Kom eens langs!

Zin om deel uit te maken van Anamma? Of van een van de delen van Anamma, maar weet je niet goed wat je kan doen? Kom eens langs in ons clubkasteeltje in Gustaaf Carelshof op nummer 35 of stuur een mailtje naar postvan@anamma.be. 

Korte agenda samenvatting:

Vergadering DIHP ==> 28/01 om 20u 

Vergadering Techniek Copa ==> 31/01 om 18u30 

Copa Sessions @ Villa Anamma

 • 31/01 = Skunk City
 • 07/02 = Molten Penguin
 • 14/02 = Sweats
 • 21/02 = Berg
 • 28/02 = Rollmops
 • 07/03 = Yokan
 • 14/03 = MOODY MAE
 • 21/03 = La Malanga
 • 28/03 = MOONBOAT
 • 04/04 = M.chuzi
 • 11/04 = Galine
 • 18/04 = Omar Dahl

Lokale Helden ==> 26/04

Mini Copa ==> 27/04

Peace out and lots of Anamma love.

‼️⚠️ Stuur deze mail zeker door naar mensen waarvan je denkt dat ze ook op de hoogte willen zijn van het gebeuren van vzw Anamma. Of stuur ze deze link door: http://www.anamma.be/subscribe. Laat ze weten dat de nieuwsbrief bestaat. ⚠️‼️

VZW ANAMMA

Ledestraat 38

9040 Sint-Amandsberg

postvan@anamma.be

www.anamma.be

SHARE TWEET FORWARD

Je ontvangt deze e-mail omdat je je hebt aangemeld op onze website of omdat je al eens als vrijwilliger bij ons werkte.

Afmelden van de nieuwsbrief

MailerLite