Klubmail fra Danmarks Skiforbund

Nyt fra sekretariatet

Den nye persondataordning træder i kraft 25. maj 2018.

EU har vedtaget en forordning der beskytter den enkelte persons oplysninger endnu mere.

Danmarks Skiforbund har lavet en lille forklaring samt samlet forskellige dokumenter, som kan hjælpe jer i arbejdet med at klarlægge klubbens indsamling og behandling af data.

Læs mere her...

SKI365

Invitation til seminar i Aldersrelaterede Trænings Koncepter (ATK) for dansk skisport

Seminaret bliver afholdt 1.-2. juni på Oure Idrætsvej 1, 5883 Oure.

Det er en stor fornøjelse, at Danmarks Skiforbund kan invitere trænere, ledere og andre med stor interesse for dansk skisport til seminar på Oure Højskole om aldersrelateret. Samtidig vil vi introducere og drøfte, hvilke initiativer og tiltag, vi kan lave i klubberne for at styrke arbejdet med klubbernes medlemmer i dagligdagen i Danmark, og når vi kommer på sne.

Aldersrelateret træning går i den enkleste forstand ud på at skabe en rød tråd i arbejdet med vores aktive medlemmer – fra yngste til ældste.

Undervejs i seminaret vil vi berøre andre vigtige temaer, som rekruttering og fastholdelse samt præsentere og drøfte den måde, vi ønsker at gøre det i dansk skisport.

Endelig vil vi tale om videreuddannelse indenfor trænergerningen og præsentere Danmarks Skiforbunds uddannelsesmodel – hvoraf en del vil komme til at foregå i samarbejde med et større Skiforbund.

Tilmelding: ho@skiforbund.dk

Læs mere her...

 

Invitation til Basis rulleskiinstruktør kursus fredag den 15.juni kl. 16.30 til lørdag den 16.juni kl.18.

Basis rulleskiinstruktør kursus

Danmarks Skiforbund afholder i samarbejde med Århus Skiklub, og underviser Jakob Ghisler, rulleskiinstruktør kursus fra fredag den 15.juni kl. 16.30 til lørdag den 16.juni kl.18.

Mødested er:

Aarhus Skiklub, Grumstolen
Grumstolsvej 48
8270 Højbjerg

Tilmelding:

Send navn, klub, e-mail og tlf. til klub@skiforbund.dk

Pris: 400 kr. (er inklusiv mad, kaffe, etc.). Opkrævning sendes til klubben efter kurset.

Husk at mange kommuner giver tilskud til uddannelse i foreningerne, så tag kontakt til Kultur & Fritidsforvaltningen i kommunen og tjek med dem, eller søg på ’tilskudsmuligheder’ under kulturområdet, på kommunens hjemmeside.

Underviser: Jakob Ghisler.

Der er en deltager begrænsning på 8 deltagere.

Læs mere her: Invitation Basis rulleskitræner kursus 2018

Kommende børne/ungdoms rulleskisamling i Faaborg i weekenden 17-19 august

Der er en børne/ungdomssamling i Faaborg under opsejling i weekenden 17-19 august, så sæt et kryds i kalenderen. Nærmere info følger snarest.

Programmet vil stå på Rulleski sprint fredag i Fåborg samt fælles aftensmad, rulleskikonkurrence lørdag formiddag, træning lørdag eftermiddag, hygge og fælles aftensmad og søndag er ikke helt planlagt endnu.

Indlogering vil være på en skole nær Fåborg med mulighed for madlavning og fælles hygge. Det bliver en sjov og hyggelig samling hvor der er plads til alle og vigtigst af alt har man muligheden for at bruge en hel weekend med sine skivenner fra hele Danmark.

Hvis det har interesse, så send en tilkendegivelse på e-mail til klub@skiforbund.dk vi kan komme i gang med at planlægge og evt.. arrangere noget transport

Giv teenagepiger en unik oplevelse med idræt! 
Ansøg om en DIF og Always #LikeAGirl Camp -og motiver endnu flere piger til at være aktive i foreningsidrætten.

Vidste du?
- at du lige nu kan give teenagepigerne i din forening en unik oplevelse via idrætten ved at søge midler til at afholde en pigecamp!

Du kan ansøge inden d. 20. maj.

Læs mere her po.st/girlcamp

Kalender

Se aktivitetskalenderen på Danmarks Skiforbunds hjemmeside

Klubmailen

Har du indlæg til Klubmailen bedes du sende det til klub@skiforbund.dk

Danmarks Skiforbund

Idrættens Hus
Brøndby Stadion 20 
DK-2605 Brøndby

info@skiforbund.dk

Facebook Youtube Instagram
MailerLite