Augusti nyhetsbrev från Drömmarnas Hus

.

Augusti 2017

Nu är vi alla superladdade inför att köra igång Kärleksväggen på Malmöfestivalen, jobba med alla lärare, elever och samarbetspartners i InnoCarneval Skåne 2018, kicka igång våra härliga kvällskurser och... Ja, listan kan göras lång, men vi sammanfattar det så här: YUIPPPEEEE- nu kör vi!

Besök oss på Malmöfestivalen!

Gå med på en guidad tur och se flaskpost-trädet  och hör allt om processen bakom "Barns kärlek till Malmö". Du kan också själv (för barn) delta i workshops till Kärleks-väggen.

Här hittar du alla tider och platsen för workshops och guidade turer.
Plats och tid: Barnlandet, Malmöfestivalen 11-18 augusti.

Kurser för Malmös barn och ungdomar. Start 22 augusti.

Alla våra sammankomster är avgiftsfria och vänder sig till Malmöbor från 7 år. Vuxna är också välkomna. Kurserna drivs oftast mot någon form av föreställning och/eller utställning.

I höst arbetar vi med teater, cirkus och konst. Även film/video, om intresse uppstår. I år också skapat en PRODUCENTgrupp. Där kan man skapa och driva ett eget kulturprojekt hela vägen till genomförandet. Allt tillsammans med våra pedagoger och producenter. Läs mer om höstens kurser här.

Våra större ungdomar har skapat teaterguppen Imaginary. Dom arbetar hela tiden mot konkreta små uppsättningar i olika sammanhang. DU är välkommen att vara med i detta varma gäng. Läs mer om Imaginary här.

Hösten är samlad

Vi har gjort en flyer som innehåller tider för kurser och andra öppna verksamheter inför hösten. Två dubbelsida flyers blir det per A4.
Ladda ner pdf här.

Höstens kurser hittar du även här.

Facebook Twitter Youtube Instagram
Tidigare nyhetsbrev

Du får detta nyhetsblad för att du själv anmält intresse. Det kan även vara så att du varit i kontakt med Drömmarnas hus, eller så tycker vi, eller någon annan, helt enkelt att du borde ha det.
Vill du inte ha det, så avslutas prenumerationen med länken längst ner till höger.

Facebook Youtube Instagram Twitter

Drömmarnas Hus

info@drommarnashus.se       www.drommarnashus.se

+ 46 (0)40 31 15 80

LIKE TWEET