Ja sorry hoor, maar ik ben momenteel met niks anders bezig dan alles driedubbel te checken. Bekijk het shotje Schooneman online

De Afgelopen twee weken werkte ik op drie beurzen tegelijk voor vijf verschillende bedrijven. 45 man waren in verschillende diensten voor mij aan het werk; loodgieters, standbouwers, timmerlui, stoffeerders, decorateurs, elektriciëns, de hele mikmak.

De dagen voor de beurzen startten eind oktober en begin november reed ik mijn rondjes van Amsterdam naar Utrecht, Rotterdam en terug. Een beursstand ontwerp je en je begint ongeveer drie maanden van tevoren met de aanbesteding naar de verschillende leveranciers en de hele papierwinkel aan formaliteiten van de beurs, het Exhibitor Manual, technische tekeningen, ontheffing etc. 

Het ontwerpen lijkt eigenlijk soms nog het eenvoudigst. De hele boel regelen en zorgen dat de klant een lekkere en succesvolle beurs kan draaien is de echte uitdaging. 

Hoeveel elektra punten moeten er zijn? Hoeveel water gaat er verbruikt worden, hoeveel elektra. En waar komen de punten uit de grond? Zo'n verlengsnoer ziet er per slot van rekening ook zo lullig uit op een beursstand van € 25.000... of meer... 

Dus voor ons is het check, check en nog eens check. Weet de chauffeur van het tijdsslot tussen 12 en 14 uur om dat ene apparaat van 2 ton af te leveren, zodat de plaatselijke transporteur dat weer naar de stand kan brengen. En is die timmerman op de hoogte van die laatste wijzigingen op de tekening omdat er toch nog een extra scherm moest komen. 

Dit waren mijn triple check weken op o.a. de Aquatech in Amsterdam en de Europort in Rotterdam met tussendoor ook nog enkele opleveringen wat betreft een interieur verbouwing in Aalsmeer.

Maar goed. Hoe gaat het eigenlijk met jou?

Bedankt voor je aandacht. Tot de volgende keer!

Groet,

Han Schooneman

facebook twitter
SchoonemanDesign

Buitengaats 32, Amstelveen
1186 MC
Netherlands

+31 (20) 311 8 113
MAIL@SCHOONEMANDESIGN.NL

Je ontvangt deze e-mail omdat je klant bij ons bent (geweest) of omdat je mij zo leuk vindt dat je niks wilt missen.

Afmelden