View in browser
info@sentzcoaching.nl
Kom in beweging

Bewegen kan op verschillende manieren: fysiek en in je hoofd. Soms komt er zoveel op je af, dat je het misschien even niet meer weet en ook niet meer in beweging kan komen of juist allerlei kanten op beweegt. Het kan dan helpen om hierover te praten en met praktische hulp weer vooruit te komen. Wanneer je continue in beweging bent is het ook prettig om zo nu en dan bewust een S.T.O.P. moment te hebben, lees daar verderop meer over.

Slechts 5 minuten van wat wetenschappers noemen ‘groene oefening’ vermindert stress, verbetert de stemming, verbetert de focus en verhoogt self-control…en een lage intensiteit oefening, zoals wandelen, heeft direct een sterk effect op je welbevinden (Kelly McGonigal, The willpower instinct).

Bewegen via je mindset en eigen acties

Je hebt vaak zoveel invloed liggen om je eigen beleving en resultaten in het NU en de toekomst positief te beïnvloeden. Op welke manier kan jij je positieve invloed inzetten? 

Klik hier voor de oefening

Stop met wat je aan het doen bent. Druk op die pauze knop voor je gedachten en waarmee je bezig bent.... haal adem en breng jezelf terug in het moment van nu.

klik hier voor een S.T.O.P. moment
Beweging in je loopbaan en werkplezier

Vraag je je weleens af hoe toekomstbestendig je baan is? Zou je meer voldoening uit je werk willen halen? Of ontdekken wat je écht wil?

Na het succes van NL leert door regeling van afgelopen zomer, kan je vanaf 1 december 2020 weer gebruik maken van gratis loopbaancoaching. Meld je nu aan, en start in december.

Aanmelden

De Single Coaching Sessie

Soms loop je vast door een samenloop van omstandigheden en zou je wat hulp kunnen gebruiken om weer vooruit te komen. En dan natuurlijk wel op het moment dat je die hulp nodig hebt. Met de scs kan je op kort termijn een sessie bij mij als coach/psycholoog inplannen - overdag, ’s avonds of in het weekend - Het doel van de scs is om je in beweging te zetten, zodat je verder kan. Het kunnen acties zijn als elke dag een wandeling maken of het gesprek aangaan met die ene persoon, maar kan ook een actie zijn waarin je bewust wordt van wat eigenlijk wél allemaal doet op een dag. Samen zorgen we ervoor dat je aan het einde van het gesprek met praktische punten hebt waarmee je verder kan gaan. Deze sessies vinden plaats via videocall, omdat zo flexibel en snel gesprekken kunnen worden ingepland. Het tarief voor een SCS is voor 60 minuten €95,- dat is incl BTW.

Sentz coaching & training

+31 6 209 320 66

natasha@sentzcoaching.nl

facebook instagram

Je ontvangt deze e-mail omdat je je hebt aangemeld op mijn website.


Afmelden
MailerLite