Meditation: Medvetna vägval i livet | Vi hoppas på att kunna genomföra Ut ur mörkret-helgen 16-17 maj Visa i webbläsaren

Hej .

Nu är det knappt fyra veckor kvar till Ut ur mörkret-helgen i Stockholm 16-17 maj. Vi som arrangerar helgen håller förstås koll på rapporteringen från Folhälsomyndigheten så att vi inte fattar beslut i någon riktning grundat på dåliga underlag.

Vi vet att flera av er sliter extra mycket med tillvaron just nu och längtar efter ett par välbehövliga dagar med fokus på att få hitta tillbaka till en bättre plats i livet. Den senaste veckans försiktiga optimism från myndigheten gör att vi än så länge vågar planera för att helgen ska bli av. Och vi behöver samtidigt vara glasklara i att hälsohänsynen för närvarande väger ännu tyngre.

Vi ger det fram till nästa helg innan vi fattar slutligt beslut om att genomföra eller inte. Och vi är förstås mycket observanta på vilka signaler FHM ger inte bara den kommande veckan utan även senare.

Särskilda åtgärder

Som tidigare nämnts vidtar vi ett antal åtgärder för genomförande i dessa känsliga tider:

  • Kraftigt minskat maxantal deltagare, från 50 till 20
  • Rejält med avstånd mellan stolarna
  • Ingen kroppskontakt
  • Inget arbete ansikte mot ansikte
  • Ständig tillgång till handsprit

Hur vill du göra?

Viktigast är förstås hur du som funderat på att anmäla dig till helgen tänker. Än så länge är gruppen liten, vi har plats för ett tiotal ytterligare deltagare. Har du funderat på att anmäla dig men kan inte bestämma dig? Eller tänker du att du hellre vill delta i höst?

Vi har förlängt boka tidigt-perioden ända fram till och med nästa helg så att du som vill delta i maj ska kunna göra det till bästa pris.

Klicka här för kommande tillfällen

Meditation nr 5: Att välja en ny väg eller bli kvar på den gamla

Dagens avsnitt av Meditationer och introspektioner i en svårt tid handlar om vägval - att synliggöra hur livet kan komma att utvecklas om du låter det fortsätta precis som hittills, utan någon förändring, och hur annorlunda det skulle kunna bli om du tog teget till de nödvändiga förändringarna.

Allt gott,
Lars, Britt-Marie, Eva & Mona

PS
Vill du dela detta med någon du känner? Klicka på någon av knapparna nedan för att dela på Facebook, Twitter, LinkedIn eller via mejl!
DS

facebook youtube
Hornborg & Co AB

Öja Rävabacken, 355 73 Gemla
Sweden

I samarbete med The Journey Seminars Ltd


Detta meddelande skickades till . 

Vidarebefordra till en vän

Avsluta eller ändra dina inställningar
MailerLite