Veilig op reis volgens de richtlijnen van het RIVM Bekijk deze e-mail in uw browser
Acht dagen op reis in een ambiance van ultieme luxe en comfort door Nederland!

Geachte   ,

We hebben steeds meer behoefte om veilig en vertrouwd op reis te gaan. Daarom heeft ons zusterbedrijf Air Cruise Collection een uitzonderlijke reis ontworpen door Nederland: 'Hollands Welvaren'. Acht dagen op reis in een ambiance van ultieme luxe en comfort volgens de richtlijnen van het RIVM. Proef culinaire streekproducten en ervaar onvergetelijke experiences. U ontdekt de mooiste Nationale Parken en pittoreske stadjes, van Zeeland tot aan de Waddenzee. Het 5-sterren suiteschip Grace is uw varende hotel. Het meest luxe riviercruiseschip van Europa, nu exclusief gereserveerd voor maximaal 60 van onze gasten.

Bekijk deze unieke, eenmalige cruise door Nederland
Dag 1: Wereldhaven Rotterdam & Willemstad van 1585

U wordt van huis opgehaald en tussen 10.00 en 11.00 uur welkom geheten aan boord van uw varende hotel ‘Grace’. Om 12.00 uur vertrekt u voor uw 8-daagse ontdekkingstocht naar het Hollands Welvaren. Uw eerste bestemming is het historische Willemstad.

Dag 2: Fruits de Mer, Oosterschelde

Het mooie dorp Yerseke ligt aan de Oosterschelde op het eiland Zuid-Beveland. Van oudsher is Yerseke een landbouwdorp. De boeren wilden ter afwisseling van
de dagelijkse kost vis vangen of mosselen gaan zoeken. Deze lagen bij laag water op de drooggevallen platen of langs de oevers van de Oosterschelde voor het oprapen.

Dag 3: Dordrecht & Werelderfgoed Kinderdijk

Dordrecht kreeg al in 1220 stadsrechten en is daarmee de oudste stad van Nederland. Het was van oudsher een zeer belangrijke handelsstad met een levendige handel in hout, graan en wijn. Die historie, rijkdom en cultuur is nog altijd goed te zien.

Dag 4: Historisch Hoorn & de VOC

In Hoorn, gelegen aan het Markermeer, loopt u niet zomaar door een historische stad, nee u ruikt en voelt hier de geschiedenis van de VOC, de WIC en de walvisvaarders.

Tegenwoordig leven de rijkdom en invloed van Hoorn voort in monumentale gebouwen, grootse architectuur en musea vol historische schatten.

Dag 5: Koninklijke Marine Den Helder & Texel Experience

Sinds juni 2009 behoort de Waddenzee tot UNESCO Werelderfgoed. Daarmee staat de Waddenzee op gelijke voet met wereldberoemde natuurgebieden als Yellowstone in de Verenigde Staten, het Great Barrier Reef in Australië en de Kilimanjaro in Tanzania. De komende dagen staan in het teken van de kennismaking met Texel, Harlingen en de Waddenzee.

Dag 6: Hanzestad Harlingen & Waddenzee

Harlingen is een prachtige Hanzestad, gelegen aan de Waddenzee. Het is de belangrijkste haven van Friesland en één van de Friese elf steden. De stad verkreeg haar stadsrechten al in 1234 en is daarmee als stad ouder dan bijvoorbeeld Amsterdam. Harlingen zelf heeft maar liefst tien binnenhavens en is de toegangspoort tot de Waddenzee.

Dag 7: Vintage Elfsteden Rally

Deze rally brengt u naar een aantal van de mooiste steden van de Friese Elfstedenroute en eindigt bij een toprestaurant waar het diner van de laatste avond van uw ontdekkingsreis langs Hollands Welvaren wordt genoten.

Dag 8: Kampen - Amsterdam

Op deze laatste dag van uw cruise langs Hollands Welvaren kunt u nog genieten van de oversteek over het IJsselmeer van Kampen naar Amsterdam.

Aangekomen in Amsterdam wordt u een ‘Gouden Eeuw’ High Tea op een bijzondere locatie aangeboden. Na de High Tea staat uw chauffeur klaar om u naar huis te brengen.

Bekijk het volledige programma
Informatie & reserveringen

De Cruise 'Hollands Welvaren' vindt plaats van 20 t/m 27 augustus 2020. De reissom bedraagt €6.985,- per persoon. 

Heeft u interesse in deze unieke all-inclusive experience? U kunt contact met ons opnemen via info@robinsoncruises.nl of per telefoon +31 (0)76 530 99 88.

Hartelijke groet,

Astrid Nouwens

Robinson Cruises

Liesbosstraat 2
4813 BD Breda
Nederland

facebook
+31(0)76 - 530 99 88
info@robinsoncruises.nl

Wilt u deze nieuwsbrief liever niet meer ontvangen?

Afmelden
Robinson Cruises maakt deel uit van de FST Group