View in browser
Rohkeuden manifesti - live stream keskiviikkona 20.5.2020 klo 13:00-14:00

"Joko löydän tien tai teen sen." Hannibal

Uusi normaali on pian täällä. Vanhan ja uuden taitekohta rohkaisee kokeilemaan, tekemään toisin ja ottamaan riskejä. Mitä uusi normaali vaatii meiltä, jotta menestymme jatkossakin?

Rohkeuden manifesti on vapaapudotus kohti rohkeuden monimuotoisuutta. Se valottaa rohkeuden kokonaisvaltaista merkitystä ja kannustaa näkemään uudenlaisia mahdollisuuksia.

Sisters Inc, Speakersforum ja Evento kutsuvat sinut mukaan rohkeuden äärelle. Nyt jos koskaan kaivataan yhteiskunnassamme rohkeutta kehittää ja kehittyä. Jatkuvassa muutoksessa onnistumisen aallonharjalle nousevat ne, jotka osaavat mukautua muuttuviin olosuhteisiin.

”Monet ihmiset ovat intohimoisia, mutta heidän uskomuksensa siitä, keitä he ovat ja mitä he osaavat, estävät heitä toimimasta unelmiensa eteen.” —Anthony Robbins

Rohkeuden manifestin takojat:

  • Yrityskulttuurimuotoilija Panu Luukka uskoo rohkeaan yrityskulttuuriin. Älä ole kuin muut – uskalla olla jotain.
  • Extreme-urheilija ja taikuri Iiro Seppänen tuntee riskien anatomian. Hän on aina nähnyt mahdollisuuksia siellä, mihin muut eivät ole osanneet katsoa.
  • Tunnevalmentaja Camilla Tuominen auttaa laventamaan ymmärrystä rohkeudesta. Haavoittuvaisuuus ei ole heikkous, vaan edellytys kehitykselle.
  • Ruotsissa tunnettu kommunikaation asiantuntija Antoni Lacinai kysyy: Is the courage same as naivety?
  • Tapahtuman moderoi toimittaja Tero Karhu yhdessä Vuoden Puhuja 2019 Marjo Rantasen kanssa.

Mikä: Rohkeuden manifesti, virtuaalinen tapahtuma.

Milloin: keskiviikkona 20.5.2020, klo 13-14.00.

Missä: verkossa. Ilmoittaudu mukaan ja lähetämme linkin tapahtumasivustolle.

Rohkeuden Manifesti herättää ajatukset, rohkaisee luopumaan vanhasta, toimimaan eri tavoin. Rohkeasti ja muista erottuen, uskallathan osallistua?

Uskallan! Ilmoittaudu tästä >>

”Olemme luoneet nykyisen maailman ajattelullamme, joten emme voi muuttaa sitä ilman, että muutamme ajattelutapaamme.” —Albert Einstein

Evento

Mediatalo Keskisuomalainen, Omnipress oy
PL 350, Väritehtaankatu 8, 4. krs, 01301 Vantaa

Lähde: Evento, markkinointirekisteri

facebook twitter instagram


Peruuta tilaus