Paverpol Nieuwsbrief | juni 2020 | nr. 159 Bekijk de nieuwsbrief in je browser
Ga gezellig aan de slag

Maak een bloemenhart voor Vaderdag!

Vaderdag is een dag die je natuurlijk niet ongemerkt voorbij kunt laten gaan. Zet je creatieve talent in voor een persoonlijk cadeau.

Het bloemenhart is superleuk om te maken, alleen of samen met je (klein)kinderen. De werkbeschrijving is nu verkrijgbaar voor slechts € 2,50. Verder heb je nodig een canvaslijst van 25 x 25 cm, aluminium folie, schilderstape, Paverpol zwart, Paverpol transparantPaverscrub en Reeves acrylverf.

Tip! Maak een foto van je vader of opa met je kunstwerk en deel deze op onze Facebook pagina!

Bestel nu!
Reserveer snel!

Herstart Paverpol trainingen!

Het coronavirus heeft ons wereldwijd goed in de tang. Gelukkig worden de maatregelen in Nederland iets versoepeld en kunnen we de Paverpol trainingen hervatten. 

We doen dit kleinschalig, met maximaal 2 personen tegelijk. De kosten voor 2 personen, 2 dagen achter elkaar bedragen € 140,- p.p. Natuurlijk kun je er ook voor kiezen om één trainingsdag te volgen en/of om alleen te komen. Je bent vrij om zelf de data te kiezen. De Paverpol Trainingsdagen worden verzorgd door Jossy de Roode. Met 25 jaar ervaring is zij een regelrechte Paverpol specialist. Meer informatie vind je op onze website. Daar kun je je ook aanmelden.

Maak kennis met Lise St-Cyr

'Paverpol is mijn passie'

Lise St-Cyr is de Paverpol importeur voor Canada. Zij is bedenker van de nieuwe Paverpol techniek 'Emaille op koper'. Tijd voor een nadere kennismaking met Lise aan de hand van 6 vragen.

Hoe lang werk je al met Paverpol?
Sinds 2008. Ik werd instructeur (CPI) en in 2010 distributeur. Sinds 2016 ben ik importeur van Paverpol in Canada.

Wat brengt Paverpol jou?
Gedurende 20 jaar maakte ik aquarellen. Paverpol bood me de mogelijkheid om 3D te werken. Ik wou altijd al sculpturen maken en Paverpol werd mijn passie. Ik vind het bovendien leuk omdat je er eindeloos veel mee kunt. Elk jaar ontdek ik nieuwe manieren om ermee te werken.

Hoe kwam je op het idee voor deze nieuwe techniek?
Mijn zus Joanne is eveneens professioneel kunstenaar. zij volgde workshops bij Golden Artist. Zij liet me een techniek zien die ik vervolgens heb aangepast voor Paverpol.

Hoelang heb je daaraan gewerkt?
4 maanden met heel veel testen en rekenen. Afgelopen zomer voelde ik me bijna een chemicus :-)

Wat is het belangrijkste kenmerk van de nieuwe Paverpol techniek?
Het is helemaal anders dan werken met textiel. Het creëert een emaille afwerking, die glanst. Het is bovendien leuk om te werken met verschillende kleuren. Dat kan resulteren in onverwachte kleurtinten.

Je hebt al workshops Paverpol 'Emaille op koper' verzorgd. Wat zijn de reacties?
Ik heb 30 cursisten opgeleid tijdens een workshop van twee dagen. Zij vonden het allemaal geweldig! Ook voor hen was het een ontdekking.

Kijk hier voor de online lessen van Lise.

Bezoek de Paverpol outlet

De Paverpol outlet is open! Daar vind je super leuke artikelen voor vaak de helft van de prijs! Gipsen hoofdjes, spiegelglaskorrels en styropor vormen. Sla je slag want hiermee kun je met een beetje creativiteit heel veel mooie kunstwerken maken.

Onze ideeën voor deze tijd van het jaar

In onze webshop vind je tal van leuke ideeën om mee aan de slag te gaan. 

Mooi koppel

Wat een knap stel! Maak jij het compleet? 

Beachhouse fun!

Leuk om te maken. Geweldig voor terras of balkon!

Papa leest voor

Een dierbare herinnering aan alle voorleesuurtjes. 


Spiegeltje, spiegeltje

Glans! Met deze decoratieve korrels.

BURGH HAAMSTEDE : Studio Josefine Art: Jossy de Roode organiseert vanaf 1 juli weer workshops. Een kleinschalige start met maximaal 2 cursisten. Kijk op de website, kies een workshop en geef je voorkeursdag/dagen aan. Op de website van Studio Josefine Art lees je ook welke corona-aanpassingen van toepassing zijn.

NOORDWIJK: Afrit24: Op 1 juni openen de deuren weer en kun je met een kleine groep een workshop komen beleven. Vanaf september start Afrit24 met de open workshops. Het atelier is 90m2 dus genoeg ruimte om op 1,5 meter afstand met een kleine groep een leuke workshop te volgen. Tijdens de workshop voor een hele dag maak je een groot beeld van Paverpol in combinatie met textiel, Art Stone en/of Paversand. Tijdens de avond workshop kun je ook een kleiner beeld maken van ongeveer 25 cm. De open workshops zijn gepland op:

  • Vr 18 sept: 9.30 – 16.00 u € 65,-- incl. lunch – Groot beeld
  • Di 29 sept: 19.00 – 22.30 u € 39,50 - Klein kunstwerk

Bij Afrit24 kun je ook vanaf 1 juni met minimaal 4 personen en maximaal 10 personen een privé workshop boeken. Heb je een gezellige vriendinnen dag, familieweekend of zoek je een uitje met collega’s? In het gezellige atelier wordt het altijd een succes. Inschrijven en verder informatie kan via de website van Afrit24.

Gratis Fiber Arts Symposium

In juni vindt een uniek online Fiber Arts symposium plaats. Er zijn zeker vijf Paverpol workshops om aan deel te nemen, met verschillende Paverpol instructeurs. 

Een geweldige kans om je Paverpol kennis te vergroten en het leukste is, je kunt gratis meedoen!

Paverpol International

Ambachtsweg 21
4421 SK KAPELLE
Nederland

service@paverpol.com
www.paverpol.com

facebook

Je ontvangt deze e-mail omdat je je hebt aangemeld voor onze nieuwsbrief, of omdat je iets bij ons hebt besteld.

Afmelden