Klubmail fra Danmarks Skiforbund

Nyt fra sekretariatet

Danmarks Skiforbunds ordinære repræsentantskabsmmøde 2022

Dato:              8. maj 2022
Klokken:         13.00 – 17.00
Sted:             Idrættens Hus, Brøndby Stadion 20, 2605 Brøndby

I henhold til tidligere forvarsel sendt den 24. september 2021 oplyses hermed tilknyttede datoer:

  •  8. april.2022Forslag, der ønskes behandlet på repræsentantskabsmødet, skal være DSkiF i hænde senest 1 måned før mødets afholdelse.
  • 8. april 2022 Navne på kandidater til de nævnte poster skal være DSkiF i hænde senest 1 måned før mødets afholdelse.
  • 24. april 2022 Dagsorden, det reviderede regnskab, indkomne forslag samt liste over opstillede personer til bestyrelse skal være medlemmerne i hænde senest 2 uger før repræsentantskabsmødet.

FIS aflyser alle resterende begivenheder for sæson 2021-22 i Rusland

De events der aflyses er:
FIS Ski Cross World Cup – 25-27 February, Sunny Valley (RUS)
FIS Aerials World Cup – 26-27 February, Yaroslavl (RUS)
FIS Women’s Ski Jumping World Cup – 18-20 March, Nizhny Tagil (RUS)
FIS Women’s Ski Jumping World Cup – 25-27 March Chaikovsky (RUS)
FIS Cross Country World Cup – 18-20 March, Tyumen (RUS)

Læs brevet fra FIS her

SKI365

Besigtigelsestur til Branäs, Sverige 20. - 22. marts 2022

Kære Skiklubber😊

2 dage gratis på ski.

Branäsgruppen AB inviterer alle skiklubber, under Danmarks Skiforbund til destinationsbesigtigelse af skidestination Branäs i Sverige.

Branäs er kendt af skiklubberne, og benyttes fast af f. eks Skiklubben Hareskov, som hvert år afvikler en familie/børnetur på fire dage til Branäs i januar måned.

Destinationen er kåret som den mest børnevenlige destination i Sverige 10 år i træk, og er kendetegnet ved et meget effektivt liftsystem, overnatninger af højkvalitet og enkel transport til og fra destinationen.

For at kunne danne sig et indtryk af destinationen inviterer Branäsgruppen til destinationsbesigtigelse, 

Tilmeldingsfrist:

Hurtigst muligt og senest mandag 14. marts 2022 til Lene Svanebjerg på: ls@skiforbund.dk, med fulde navn, adresse, skiklub, funktion i skiklubben.

Med venlig hilsen

Mikael Elford            &       Kenneth Bøggild/Nikolaj Salomon Vang
Branäsgruppen AB   &       Danmarks Skiforbund

Hent invitationen og se programmet her

Nyt fra Sporten

Imponerende resultat af Casper Dyrbye, nr. 30 til OL

Casper Dyrbye, Skiklubben Hareskov leverende et imponerede løb til OL.

Casper startede som nr. 38 af de 88 startende løbere.

I første gennemløb så det rigtig godt ud med kun lidt tidstab på den øverste del af banen, indtil den svære nederste del.

Her kæmpede Casper, som en stor del af de øvrige løbere med at holde fart i skien. Efter første gennemløb lå Casper Dyrbye på en lovende 30 plads.

I andet gennemløb kom Casper igen rigtig godt fra start, og det var tydeligt at han gav den fuld skrald igennem hele banen. I en enkelt port, ca. halvvejs igennem banen var det ved at gå galt, men Casper fik på glimrende vis redet sig ind i sporet igen, og holdt fast i den høje hastighed resten af banen igennem.

Casper sluttede på en imponerede 30. plads i Slalom af de 88 startede løbere. Et historisk godt resultat i de tekniske discipliner.

Se klip med Caspers 2 gennemløb her 

Flotte Diplomer fra DM langrend 2022.

SKIDANMARK har lavet nogle virkelig flotte Diplomer og trofæer, fra alle distancer til DM i Sydsverige. Du kan lave dine helt personlige flotte Diplomer. Det ser virkelig flot ud i en ramme på væggen. Du skal oprette en profil og derefter kan du skabe dine egne diplomer og trofæer her: https://skidanmark.dk/runcategories/langrend/

BRC - Basic Race Coach

Drømmer du om at undervise i konkurrenceskiløb og blive en del af et trænerteam i en klub eller under Danmarks Skiforbund, så tag med på BCR kursus i uge 19 og åbn døren til et spændende alpint miljø!

Dansk skisport er i udvikling, og der er behov for trænere for de unge skiløbere. Sammen med Den Danske Skiskole udbyder vi derfor i uge 19 en Alpin Træneruddannelse - kurset Basic Race Coach (BRC).

Basic Race Coach er til dig der ønsker at beskæftige dig med det alpine konkurrenceskiløb. Du vil tilegne dig kompetencer der giver mulighed for at være træner i en skiklub eller på Danmarks Skiforbund Race Team, Ski Team eller Youth Team.

Uddannelsen varer 8 dage, og du vil blandt andet lære om slalom, storslalom, skituning, konkurrenceteknik og -taktik, videoanalyse af skiløbere, banesætning og fysisk træning for skiløbere. På kurset kører du selv slalom og storslalom, får undervisning i egenfærdighed, og du bliver en bedre skiløber, skiunderviser og skitræner.

Kurset er særligt oplagt for dig der er gammel konkurrenceløber, og stadig ønsker at beskæftige dig med den alpine konkurrencesport.

Online infomøde
Hvis du er interesseret i at høre mere om kurset, så deltag i online infomøde torsdag 3. marts kl. 20.00. Link til mødet vil blive lagt ud på Den Danske Skiskoles Facebook kort før mødestart.

Du kan læse meget mere om BRC her og tilmelde dig kurset her!

Klubture

På siden skirejser.skiforbund kan du se de klubture som skiklubberne har åbnet op for meldemmer af andre skiklubber under Danmarks Skiforbund.

Har din skiklub en klubtur man gerne vil åbne op for medlemmer af andre skiklubber, så send info til Lene Svanebjerg ls@skiforbund.dk så bliver det lagt på op.

Sociale medier

Like os på Facebook og følg os på Instagram

Facebook Instagram

Kalender

Se aktivitetskalenderen på Danmarks Skiforbunds hjemmeside

Klubmailen

Har du indlæg til Klubmailen bedes du sende det til klub@skiforbund.dk

Danmarks Skiforbund

Idrættens Hus
Brøndby Stadion 20 
DK-2605 Brøndby

info@skiforbund.dk

Facebook Youtube Instagram
MailerLite