Nyhedsbrev nr. 4, oktober 2018

Efteråret er over os, og sæsonen er kommet godt i gang med en masse spændende hold.

Inden vi får set os om, er det jul - og det betyder juletræsfest. Læs herom nederst i nyhedsbrevet.

Ud over vores sædvanlige hold har vi i år også et nyt hold: Kun for drenge, som er kommet rigtigt godt fra start. Læs mere længere nede i nyhedsbrevet.

Kalles åbne springtræning 4. nov.

Er du glad for hop og spring i alle afskygninger og er du fyldt 10 år? Kom til åben springtræning i Haslev Hallerne.

Du vil blive mødt af godt humør, et kompetent trænerteam og en pokkers masse andre springglade unge. Der vil være fokus på en hurtig udvikling af dit springniveau, primært på bane og i minitrampolin. Det er ikke et opvisningshold og der er ingen binding til holdet.

Tilmeld dig på vores hjemmeside: https://htt.dk/wp/2018/10/29/kalles-aabne-springtraening

Nordisk Mesterskab 2018

Haslev TTs bedste trampolinspringere deltog i efterårsferien i de nordiske mesterskaber i Göteborg, og det blev til mange fine præstationer samt en guldmedalje og en sølvmedalje.

Bedst gik det i juniorrækken, hvor Joah Cheung med en forrygende finaleøvelse satte alle de andre finalister til vægs. Han startede ellers ud med en halvdårlig kvalifikation, hvor han var lidt heldig med at nå til finalen. Alexander Lundgren var også i finalen og kom ind på en flot fjerdeplads.

Også klubkammeraten Julius Andersen sprang det bedste, han havde lært, og det rakte til en flot sølvmedalje i rækken for springere under 14 år.

I seniorrækken var der store forventninger til Benjamin Kjær, som han indfriede i de indledende runder ved at sætte personlig rekord i sværhedsgrad og besætte førstepladsen. Desværre lykkedes det ikke at gentage præstationen i finalen, og Benjamin måtte indkassere et sjældent kiks.

Der var dog også en meget opløftende præstation i finalen fra Teis Petersen, som trods en træningspause på 2 1/2 uge grundet en skade i foden gennemførte en flot finale og placerede sig som nummer 4.

Den komplette resultatliste kan ses på sporttech.io.

Ann-Sofie Gstrein på Vingstedkurset

Hvert år afholder DGI Vingstedkurset. Dette kursus er ikke som alle andre kurser hos DGI. Det kræver nemlig en indstilling fra foreningerne, for at få lov at deltage. I år indstillede Haslev TT Ann-Sofie Gstrein til dette kursus. Vi blev derfor meget glad på Ann-Sofies vegne, da vi kunne sende hende afsted. Her er hendes oplevelse af dagene.

Vi startede hver morgen, ved at mødes ude ved flagstangen. Hvor vi skulle stille os op i husene og værelserne, så de var sikre på at alle var stået op. 
Vi havde morgensang hver morgen, ude ved flagstangen, samt en lille aktivitet der kunne vække os.

Efter at have sunget og lavet aktivitet, var der morgenmad.

Vi var sådan ca. færdige med morgenmaden 8:30, og så havde vi lige et kvarter inden vores time startede 8:45.

Efter morgenmaden kunne det være dreng/pige gymnastik, fælles gymnastik eller spring/rytme. 
I dreng/pige gymnastik, var vi delt op, så pigerne øvede pigeserien og drengene, drengeserien. Og fælles lærte og øvede vi start og slut serien. I rytme/spring, havde man selv lov til at vælge om man ville springe, eller lære nogle ekstra serier. Men jeg valgte spring 😊

Det var sådan lidt 'skole' agtigt, vi havde moduler, og efter hvert modul fik vi 'forfriskning' som de kaldte det. Det var tit frugt og knækbrød, så vi lige kunne få lidt energi i mellem de store måltider. Men altså det var så meget sjovere end skole!

Vi sprang ikke en hel dag selv. Vi havde også teori i enten spring eller rytme, (man skulle vælge en af delene) skader og skadeforebyggelse, og den gode opvarmning.  Udover det havde de også lagt et modul ind hver dag, til en aktivitet, så vi ikke blev trætte af at sidde en hal dagen lang. Der var stjerneløb, høvdingeboldturnering, fælles aktiviteter inde og ude, og en surprise. Surprisen tror jeg for alle var det bedste, det var en vand olympiade. Så vi var i hold og lavede en masse aktiviteter med vand. Og det var så dejligt at blive kølet lidt af. 

Alle instruktørene var jo tidligere Verdensholdsmedlemmer, så vi fik også et foredrag om hvordan det var at være på holdet, og hvordan man kom på osv. Det var et super godt foredrag, og de havde så meget at fortælle om deres ture.

Som afslutning på hver dagen, mødtes vi alle i forhallen, og fik lidt informationer, og en sidste forfriskning, inden vi gik i seng.

Jeg har fået en masse virkelig gode oplevelser med hjem, sammen med nogle virkelig gode venskaber. 
Jeg har også fået teori i skader, og hvad man skal gøre hvis en skade skulle ske. Men spring og rytme og sådan, var mest for børn der var en del ældre end de børn jeg har. Vi lærte blandt andet hvordan man dobbelt forlænder, og skruede videre. Men jeg fik to tre rigtig gode og nye 'opstillinger' til flik. 

Tusind tak for den her fantastiske mulighed. Det har været så fed en oplevelse!

MVH
Ann-Sofie

DanCup 2

Haslev TTs trampolinspringere sprang 6. oktober Dan Cup på hjemmebanen i Haslevhallen.

Med fraværet af Teis Petersen og Benjamin Kjær, som var til World Cup i Portugal, var der knap så mange medaljer til Haslev TT som vanligt, men mange af klubbens talenter viste, at de har trænet hårdt og er på rette vej.


Bedst gik det for Joah Cheung i Herre A rækken, hvor han vandt sølv. Freya Guillaume i Dame A, Emmelie Laugesen i Dame B og Tobias Bialas i Herre C vandt alle bronze.

Den komplette resultatliste kan ses på sporttech.io.

Kun for drenge

KUN FOR DRENGE💪💪💪💪 har de fedeste træninger. Vi springer, og har det for fedt😅😜 vi træner om torsdagen kl 18.30-19.30 og har stadigvæk plads til flere drenge. Fra 6 år og op.

Tilmeld dig hold 14 her: https://htt.dk/wp/springhold/

Juletræsfest

Traditionen tro holder Haslev TT en kæmpe juletræsfest med alt hvad, som hører sig til. Haslev TT's søde nisser deler godteposer ud til børnene.

Men de voksne snydes ikke, der er lodtrækning om en lækkert julekurv.

Prisen er 40,- kr. for børn og 10,- kr. for voksne. Husk børnene skal være ifølge med en voksen.

Tilmelding og betaling sker på https://htt.dk/wp/2018/10/28/juletraesfest-2018

 

Facebook Instagram Website Location

Haslev Trampolin- & Turngymnaster

Sofiendalsvej 42 B, Haslev
Denmark

SHARE TWEET FORWARD