Lezing op Toonder-middag van Stripmaand bij Scheltema Bekijk_de_webversie
Lezing: Marten Toonder en de dieren

Beste ,

Even een kort berichtje. Op zaterdagmiddag 26 januari 2019, dus dat is over twee weken, houd ik in boekhandel Scheltema in Amsterdam namelijk een lezing over ‘Toonder en de dieren’. Ondersteund door plaatjes op de beamer wil ik het een en ander zeggen over de vele dieren in alle soorten die voorkomen in het oeuvre van Marten Toonder.

Deze lezing vind plaats op een Marten Toonder-middag die om 15:00 begint, in het kader van de Stripmaand van Scheltema. Wim Hazeu, Tim Artz en Henrieke Goorhuis zijn er ook. Lees hier meer daarover.

BommelDingen

In mijn vorige ToonderMail vertelde ik over mijn nieuwe project dat afgelopen week van start is gegaan: BommelDingen. Voor de echte Bommelfan: regelmatig interessante stukjes over het werk van Marten Toonder in je mailbox.

In het eerstvolgende nummer schrijf ik iets dat alvast te maken heeft met mijn lezing bij Scheltema: over de hanenfamilie van markies De Canteclaer.

Nieuwsgierg? Probeer het dan eens uit:

Aanmelden voor BommelDingen!
Agenda

Er gebeurt veel de komende tijd in mijn kleine ‘Bommelbedrijfje’. Ik heb ik de afgelopen periode dan ook wat vaker een ToonderMail verstuurd. Voor het overzicht heb ik in de agenda op mijn website alle activiteiten op een rijtje gezet. Bekijk hem hier.

Hartelijke groet,

Klaas Driebergen

ToonderMail van Klaas Driebergen, nummer 17 (12 januari 2019)

Je ontvangt deze e-mail omdat je je hiervoor hebt aangemeld of via mijn website een bestelling hebt gedaan. Via deze e-mail houd ik je graag op de hoogte van mijn Toonder-gerelateerde activiteiten, zoals lezingen en boekprojecten.

Als je toekomstige mails toch liever niet wilt ontvangen, geen probleem! Meld je gewoon weer af via de afmeld-link onderaan deze e-mail.

Stuur deze mail gerust door aan mogelijke andere geïnteresseerden. Zij kunnen zich eventueel aanmelden via deze link.

Via laatstgenoemde link kun je ook eerdere nummers van deze Toondermail lezen.

website facebook twitter linkedin
Klaas Driebergen

Afmelden
MailerLite