8-daagse cruise, gegarandeerd vertrek 8 november Bekijk deze e-mail in uw browser
Maakt u op 8 november een luxe riviercruise over de Douro door Portugal?
Aan boord van de Queen Isabel*****

Geachte   

Een riviercruise over de Portugese Douro is een betoverende tocht langs wonderschone kerken en kloosters, verscholen tussen groene heuvels. De eindeloze wijngaarden completeren het geheel. U zult zelf ontdekken waarom de Dourovallei getypeerd wordt als schilderachtig, romantisch en magisch. Het moment dat de zon de rivier in goud laat schitteren is onvergetelijk. Ervaar zelf de natuurlijke charme van 'de gouden Douro' tijdens een 8-daagse cruise aan boord van het 5-sterren luxe hotelschip Queen Isabel.

Bekijk of boek deze cruise
Veilig op reis met Friendship Cruises

Wij vinden het belangrijk dat u met een veilig gevoel op reis gaat. Uw gezondheid staat voorop, zeker in deze tijd. De capaciteit van de Queen Isabel bedraagt normaal gesproken 118 personen, tijdens deze cruise varen wij met maximaal 70 passagiers aan boord. Dat betekent dat er meer ruimte beschikbaar is voor u en de richtlijnen van het RIVM nageleefd kunnen worden.

Daarnaast is het volledige gebied waar de Douro doorheen stroomt op dit moment geel volgens het reisadvies van het Ministerie van Buitenlandse Zaken. Dit betekent dat het veilig is om te reizen.

Meer informatie over het veiligheidsprotocol (download)
Charmant Portugal

Tijdens uw cruise over de Douro geniet u niet alleen van de mooiste uitzichten vanaf uw hotelschip, ook de omgeving van de Dourovallei heeft u veel te bieden. Het uitzonderlijke erfgoed van de stad Braga bijvoorbeeld, ook wel het Rome van Portugal genoemd. In één van de bekendste wijngaarden van deze streek, Quinta da Pacheca, bezoekt u het wijnlandgoed en geniet u van een typisch landelijke maaltijd, uiteraard gecombineerd met een aantal uitstekende wijnen. Amarante verrast u met talloze verschillende bouwstijlen, met als hoogtepunt de São Gonçalo kloosterkerk. Ook een ontdekkingstocht door Porto mag niet ontbreken, waarvan het historische centrum is opgenomen in de UNESCO werelderfgoedlijst. Tijdens de cruise worden diverse Nederlandstalige lezingen gehouden aan boord met meer achtergrondinformatie over uw bestemming. Kortom, een heerlijke reis waarbij u acht dagen lang geniet van het beste wat de Douro en haar vallei u te bieden hebben!

Wilt u nog langer genieten van het karakteristieke Porto, dan adviseren wij u graag over de mogelijkheden om uw reis met een aantal dagen te verlengen.

Bekijk het volledige vaarschema
Uw hotelschip: Queen Isabel*****

De Queen Isabel is een prachtig 5-sterren luxe schip, uniek op de Douro. Het is een luxueus en elegant schip waarop u in alle comfort kunt genieten van de betoverende uitzichten op de Dourovallei. Met mooi weer neemt u plaats op het Panoramadek of u kiest voor een comfortabele stoel in de panoramasalon. De A-cabines en suites op de Queen Isabel beschikken zelfs over een privé verandabalkon. Ideaal voor als u zich even in uw eigen kamer terug wilt trekken!

A-suite van 30 m²

De luxe en ruime A-suites zijn gelegen op het Panoramadek, het hoogst gelegen dek op de Queen Isabel. De suites beschikken over een privé verandabalkon en apart zitgedeelte.

A-cabine deluxe van 20 m²

Evenals de A-suites zijn deze cabines gelegen op het bovenste dek. U bevindt zich op dezelfde verdieping als de bar. Deze cabines beschikken ook over een privé verandabalkon.

B-cabine deluxe van 15 m²

De luxueuze B-cabines zijn gelegen op het Bovendek. Op dit dek bevindt zich ook het restaurant. De B-cabines beschikken allemaal over een panorama schuifpui en Frans balkon.

C-cabine van 15 m²

Deze cabines bevinden zich op het laagst gelegen dek (het Hoofddek) en beschikken over kleinere vensters die niet geopend kunnen worden.

8-daagse cruise over de Douro

Gegarandeerd vertrek 8 november, vanaf € 1.998,- p.p. 

Bekijk of boek deze cruise
Robinson Cruises

Liesbosstraat 2
4813 BD Breda
Nederland

facebook
+31(0)76 - 530 99 88
info@robinsoncruises.nl

Wilt u deze nieuwsbrief liever niet meer ontvangen?

Afmelden
Robinson Cruises maakt deel uit van de FST Group