0
0

 Le Weekly News est là !

Chaque vendredi, CCIFA Weekly News vous propose le meilleur du meilleur de la semaineÇdo të premte, CCIFA Weekly News ju prezanton me ngjarjet më të rëndësishme të javës /Every Friday, CCIFA Weekly News offers you the best of the best of the week.

0

ACTUS CHAMBRE

Konferenca: "Sigurimi i cilesise ne mesimdhenien/mesimnxenien e gjuhes frenge: dinamika re reja ne fushen e kerkimit dhe te integrimit ne tregun e punes"

Me pjesemarrjen e Z Mohamed KETATA, Drejtor Rajonal, Agjensia Universitare e Frankofonise, Europa Qendrore dhe Orientale, Dekani, Z. Artur Sula, profesoret Eldina Nasufi e Drita Rira, Znj Rose-Anne Bisiaux, Ambasada e Frances, Znj Blerina Kazhani, CCI France-Albania, Znj. Elona Toro, AUF-ECO-Tirana dhe me pjesemarrjen e rreth 70 studenteve

En savoir plus
0
0
0

EVENTS NOT TO BE MISSED!

[EVENT] FORUMI I BIZNESIT FRANCË- BALLKAN 2018

We are approaching the France-Balkans Business Forum and there is not so much time left before the closure of the scheduling of the B2B meetings.

Please accept or cancel the meetings on your personal profile.

At this moment, we have more than 800 potential B2B meetings that have not been confirmed. That's why we ask you to personalize your agenda as soon as possible.

IMPORTANT: Please, use several keywords as search criteria that meet your business needs and identify your potential partners.

Lexo më shumë
0

I DO REAL ESTATE! FRIDAY, 07/06/2018

SOON...

30/05/2018                     "Business Forum France Balkans 2018"

https://www.facebook.com/events/1943810325931167/

7/06/2018             "I do Real Estate- Special speakers- Eglent Bici & Esmeralda Shehaj

https://www.facebook.com/events/193517061460369/   

13/06/2018                     "International  Tasting Wine& Spirits 2"

https://www.facebook.com/events/435895043530235/

15/07/2018                     "Fete de l’été/ Summer feast 3"

https://www.facebook.com/events/124563378410567/

0
0

ACTUS MEMBRE

Albania will take part in the final Champions league match ! - Selenizza Bitumi

The 2018 UEFA Champions league Final will be the  top match of the 2017 -18 UEFA Champions League. It will be played at the NSC Olimpiyskiy Stadium in Kiev...

En Savoir Plus
0
0

Trajnim me cmim preferencial per anetaret e CCI France Albanie -Talent Assessment – 12-13 June 2018

Dear CCI members and friends,
AIMS International Albania & Kosovo is organizing on 12 – 13 June 2018 a training with topic “Talent
Assessment” Its main aim is to empower HR professionals to measure current and future talent in order to enhance business performance.
After this training, attendants will:
- Gain important foundations in assessment and evaluation of people
- Learn to use comparable decision making in critical recruitment processes and development projects
- Learn to apply effective appraisal methods and avoid guesswork on human potential evaluation
You may find all necessary information and register now under  https://bit.ly/2IEyiIg
All CCI France Albanie members will obtain a 10% discount from the standard participation fee.
For more detailed information please contact AIMS Albania directly at training@aims.al or +355 44 50 92 61

ACTUS PAYS

0

FTESË PËR PJESËMARRJE NË FORUMIN E BIZNESIT “SHQIPËRI-MAL I ZI”, SHKODËR, 16 QERSHOR

​Bashkimi i Dhomave të Tregtisë dhe Industrisë së Shqipërisë, në bashkëpunim me Dhomën Ekonomike të Malit të Zi, do të organizojnë në datë 16 qershor 2018, në Shkodër, Forumin e përbashkët të biznesit “Shqipëri-Mal i Zi”.

Ky forum, i cili do të organziohet në kuadër të mbledhjes ndërqeveritare midis dy qeverive, pritet të përshëndetet nga Kryeministri i Shqipërisë SH.T.Z Edi Rama, si dhe nga Kryeministri i Malit të Zi, SH.T.Z. Dushko Markovic.

Në pjesën e dytë të këtij forumi do të zhvillohen edhe takime B2B, midis sipërmarrësve, një mundësi e mirë kjo për të ndërtuar ura të reja bashkëpunimi dhe investimi.

​Ju lutemi konfirmoni pjesemarrjen tuaj te info@ccifa.al 

0

FTESË PËR PJESËMARRJE NË SEMINARIN INFORMUES MBI OPERATORIN EKONOMIK TË AUTORIZUAR TË DOGANAVE SHQIPTARE, TIRANË DHE VLORË, 29-30 MAJ

Seminari ka për qëllim informimin e te interesuarve mbi përfitimet e ofruara nga certifikimi i OEA. Seminari organizohet në:

  • Vlorë- Datë 29 maj 2018, ora 09.00 tek Hotel Diamond Hill
  • Tiranë- Datë 30 maj 2018, ora 09.00 tek Hotel Classic

Konfirmimet duhet të dërgohen në adresën info@ccifa.al

0

Les quatre actus à ne pas manquer cette semaine.Four news not to be missed this week! 

Fiscal package 2019: Gov’t to reduce profit tax by 5% for some categories

Fiscal package 2019 will provide a reduction by 5% of profit tax for three business categories, aiming to improve the business-to-business climate. According to Deputy ...

LIRE L'ARTICLE

Albania's Bajrami N seeks permit to build small HPP near Elbasan

Albania's energy ministry said it has received an application for a building permit for a small hydro power plant (HPP) from local company Bajrami N. The company plans to build ...

LIRE L'ARTICLE
0

The costs of cash

A study carried out by Central Bank and World Bank revealed that the costs of cash available in the economy is 1.7 percent of the GDP. In the report for 2017, Central Bank says that the Albania economy is characterized by a high usage of cash. 99% of accepted ...

LIRE L'ARTICLE

Slowdown in tax collections, reforms fail

Official records show that tax collections have increased only by 3.8 percent compared to last year.  Tax collections have hit a rock bottom since 2013, Standard reports. According... 

LIRE L'ARTICLE
0

Numbers of the Month: Our global Network

Being a member of the French-Albanian Chamber of Commerce of Albania is having access to local events and services but also being part of the Global Network of the French Chambers of Commerce abroad (CCI FI).


90 

Countries with CCI FA presence


120 

French Chambers of Commerce outside of France


1165 

Employees ready to help


4306

  Events last year


34 844 

Member Companies

0

ee

ee

ee

ee

0

​Nous remercions nos partenaires!

Falënderojmë partnerët tanë!

0

LE PIRATAGE, LA DUPLICATION ET L’ENVOI GRATUIT A D’AUTRES CORRESPONDANTS QUE LES SEULS ABONNES DE CCI FA WEEKLY NEWS PEUVENT REMETTRE EN CAUSE SON EXISTENCE MEME. MERCI DE VOTRE COMPREHENSION SUR CE POINT.

Facebook Instagram Website

ccifa.al

Bul. “Deshmoret e Kombit”

Twin Towers, Tower 1, Kati 7, Tirana Albania 

Cel. +355 68 40 89 998 /+355 80 87 168
e-mail: info@ccifa.al